Bouwtechnisch onderzoek

  1. Home
  2. Bouwtechnisch onderzoek

Bouwtechnisch onderzoek

Wat is een bouwtechnisch onderzoek?

Een bouwtechnisch onderzoek kan een hoop narigheid voorkomen!

Een bouwtechnisch onderzoek is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Ook zijn de rapporten geschikt voor en voldoen ze aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. de Nationale Hypotheek Garantie. Bouwkundige rapporten van Perfectkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s, wordt full color uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.

De bouwkundige inspectie wordt uitgevoerd door een ervaren inspecteur. De bouwkundigen zijn altijd in vaste dienst en werken in een klein rayon, zodat ze bekend zijn met specifieke plaatselijke omstandigheden of bouwstijlen.

Zonder bouwtechnisch onderzoek loopt u een risico op onverwachte zaken waar u na de aankoop mee kan worden geconfronteerd. En die zijn dan niet meer te verhalen op de vorige eigenaar. Dit heeft te maken met wat de wet noemt onderzoeksplicht. Wij nemen dit van u over. Onze ervaren bouwkundigen voeren een bouwkundige inspectie uit, waarbij u volledig voorzien wordt van alle informatie. Het extra leuk als u er zelf ook bij bent, want dan hoort u alle ‘ins-en-outs’ van de geïnspecteerde woning, al tijdens het inspecteren!

Vraag direct een bouwkundige inspectie aan!