Inzicht komt met de Samenvatting Bouwkundige gebreken en risico’s

Na bewustwording komt inzicht

Nadat de inspecteur van Perfectkeur bij u langs is geweest en de opname van de woning heeft gedaan gaat hij het rapport uitwerken. Hij upload hiervoor o.a. de vele foto’s die gemaakt zijn tijdens de keuring en voorziet de rapportage van zijn waarnemingen. Vervolgens worden met één druk op de knop een samenvatting en uitgebreid rapport gegenereerd.

De reden waarom er nu ook een samenvatting bouwkundige gebreken en risico’s wordt gemaakt is helder: om snel inzicht te krijgen in de bouwkundige gebreken en de eventuele risico’s (en noodzaak voor nader onderzoek). Ook bevat het document informatie over de directe kosten en eventuele kosten voor middellange en lange termijn. Alles overzichtelijk bij elkaar.

Direct inzicht om snel te kunnen beslissen
Met de samenvatting krijgt iedereen direct inzicht. Dat is vooral voor de koper van de woning van belang. Als koper staat u vaak onder grote tijdsdruk voor een belangrijke beslissing. Daarnaast heeft ook de makelaar en eventueel de hypotheekverstrekker met deze samenvatting precies de informatie die ze nodig hebben om u te begeleiden.

> Bekijk hier een voorbeeld van de Samenvatting bouwkundige gebreken en risico’s

Digitaal en per post

De samenvatting wordt gelijk geleverd met het volledige bouwkundige rapport. U ontvangt automatisch een e-mail zodra deze documenten klaar staan in uw online klantomgeving om te downloaden. Daarnaast versturen wij de samenvatting ook per post.

De nieuwe standaard

Deze nieuwe werkwijze van Perfectkeur noemen wij ‘de nieuwe standaard‘. Deze past in een visie waarbij Perfectkeur rondom de aan- en verkoop van een woning de consument optimaal bewust wil maken en inzicht wil geven zodat hij/zij weloverwogen een beslissing kan nemen. Dit sluit volledig aan bij een maatschappelijke trend die ook wordt ondersteund door de overheid.