Vraag om een vooropname als in de buurt funderingsherstel wordt verricht. Zo voorkom je juridische problemen achteraf.

Vooropname Uitgebreid

€ 549,-

Veranderingen in de omgeving van uw woning kunnen leiden tot schade. Uiteraard zullen de verantwoordelijken dit proberen te voorkomen.

Om achteraf vast te kunnen stellen of er schade is ontstaan, is het nodig dat vooraf de technische staat van uw woning is vastgelegd. Dit kan met een nulmeting/vooropname.

  • Zekerheid
  • Digitale vastlegging
  • 2 varianten

Vooropname Uitgebreid

Onze dienst

Meer over de Vooropname Uitgebreid

Image
Geen risicoverlaging

Meer zekerheid bij een schadegeval

Met de vooropname basis van Perfectkeur wordt het risico vastgoed geïnventariseerd, waarbij het geheel digitaal wordt vastgelegd en waarbij alle gebreken van zowel interieur als exterieur worden beschreven.

Hier wordt dan vooral gelet op de bouwkundige zaken en risico plaatsen in de gevels daarnaast worden onderdelen zoals tegelwerk, stucwerk, zetting, scheurvorming nauwkeurig geïnventariseerd.

Image
Bij grondwerkzaamheden

Plaats een scheurmeter

Tijdens de vooropname zal de inspecteur de noodzaak bepalen of scheurmeters op risicoplaatsen aangebracht dienen te worden zodat veranderingen direct zichtbaar zijn. Deze scheurmeters worden in overleg gemonteerd. De kosten worden extra in rekening gebracht.

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens of na het afronden van de werkzaamheden frequent controles uit te voeren (deformatie-inspectie) zodat indien nodig in een vroeg stadium kan worden ingegrepen.

Extra meting

Is de woning verzakt?

Met behulp van een waterpasinstrument wordt de horizontale positie van het pand tot de millimeter nauwkeurig vastgelegd en beschreven. Om deze meting nauwkeurig te kunnen uitvoeren en eventueel later de verschillen in te meten is het noodzakelijk dat in het exterieur gevelwerk kenmerken (hoogtebouten) worden gemonteerd.

Image
Kwaliteit

Richtlijnen Bouwkundige Opname

De opnames van Perfectkeur worden uitgevoerd conform de Richtlijnen Bouwkundige Opname van het NIVRE, Het Nederlands Instituut Van Register Experts. Zij bewaken de kwaliteit door hoge eisen te stellen aan enerzijds de opleidingen en anderzijds door het instellen van de Permanente Educatie.

Mede daardoor waarborgt het NIVRE dat ingeschreven experts voldoen aan de hoge eisen die de markt vraagt met betrekking tot vakmanschap, kennis, (communicatieve) vaardigheden en professionaliteit.

Aanvullend

Ook goed om te weten

Image
Oude woning of verhoogd risico?

Kies de uitgebreide vooropname

Bij een uitgebreide vooropname wordt met behulp van een waterpasinstrument de horizontale positie van het pand tot de millimeter nauwkeurig vastgelegd en beschreven. Om deze meting nauwkeurig te kunnen uitvoeren en eventueel later de verschillen in te meten is het noodzakelijk dat in het exterieur gevelwerk hoogtebouten worden gemonteerd.

Wij adviseren de uitgebreide optie te kiezen als het gaat om oudere objecten met verhoogde risico’s op scheurvorming of op “staal” zijn gefundeerd. Wij geven hierin graag vrijblijvend advies.

Image
Wij komen naar u toe

Van noord tot zuid en van oost tot west

De inspecteurs van Perfectkeur werken door geheel Nederland. En omdat ze verspreid over Nederland wonen, zorgen we er ook nog eens voor dat we zo min mogelijk onnodige kilometers rijden. Dat is efficiënt en minder vervuilend.

Image
Belangrijk om te weten

Meerkosten bij de Vooropname

  • Prijzen zijn voor woningen tot maximaal 1000m³.
  • Tijdens de (voor)opname zal de inspecteur de noodzaak bepalen of scheurmeters aangebracht dienen te worden.
  • Kosten aanbrengen scheurmeters zijn € 35,- incl. BTW. Na overleg.
Perfectkeur heeft al meer dan 12.0000 reviews via klantenvertellen.nl met een score van 9/10

Vrijblijvende offerte voor
Vooropname Uitgebreid

"*" geeft vereiste velden aan


Welk type Vooropname wilt u aanvragen?*

Keuringsadres*

Uw naam*
Huidig adres*
Indien nodig voor administratie
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.