Bij utiliteitsbouw is een Meerjaren Onderhoudsplan onmisbaar. Laat het maken door Perfectkeur.

Schade expertise

Prijs op aanvraag

Alle soorten van schade in of rondom uw woning of bedrijfsruimte kunnen ernstige hinder en vervelende financiële discussies met zich meebrengen tussen u en uw verzekeraar of aannemer.

Het gaat dan om schade als gevolg van bijvoorbeeld lekkage, storm, brand, verkeerd uitgevoerde verbouwing, bouwschade, gevolgschade, waterschade, schade aan belendingen of infrastructuur.

  • 20+ jaar ervaring
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Schade expertise

Onze dienst

Meer over Schade expertise

Wat is Schade expertise?

Alle soorten van schade in of rondom uw woning of bedrijfsruimte als gevolg van lekkage, storm, brand, verkeerd uitgevoerde verbouwing, bouwschade, gevolgschade, waterschade, schade aan belendingen of infrastructuur, kunnen ernstige hinder en vervelende financiële discussies met zich meebrengen tussen u en uw verzekeraar of aannemer.

Bij alle soorten van bouwschade kan Perfectkeur worden ingeschakeld om de oorzaak en hoogte van het schade bedrag te bepalen. Nauwkeurig wordt de schade geïnventariseerd en alle noodzakelijke onderhoud- en/of vervangingshandelingen, inclusief materialen, worden gerapporteerd.

Met het expertiserapport kunt u de schade bij uw verzekeraar of tegenpartij onderbouwen en verhalen. De rapportages van Perfectkeur worden gebruikt om schade vast te stellen, maar ook als contra-expertise en in aansprakelijkheid- en rechtsbijstandzaken. In veel gevallen zal uw verzekeraar de kosten van genoemde expertises vergoeden.

Let op: alle andere soorten van schade als gevolg van een calamiteit zoals inkomensschade of ander soort van bedrijfsschade welke een bedrijfsuitvoering of bewoning van een pand belemmeren worden in onze schade-expertises niet begroot. De schade-expertise van Perfectkeur is geheel gericht op de materiële bouwkundige schade.

Aanvullend

Wij bieden uitgebreide expertise voor uw vastgoedbeheer

Vrijblijvende offerte voor
Schade expertise

Wij vragen u vriendelijk wel alle gegevens goed in te vullen zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Schade expertise

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2


Uw aanvraag betreft*

Keuringsadres*

Schade expertise aanvragen voor meerdere panden?

Klik op onderstaande knop om automatisch naar het betreffende formulier doorverwezen te worden. Schade expertise voor meerdere panden is gelijk aan het Bouwkundig consult.

Let op! Wilt u meer dan 3 panden doorgeven, dan kunt u het beste contact opnemen of uw gegevens via het contactformulier achterlaten. Wij nemen daarna contact met u op om een vrijblijvende offerte op te stellen.