Contactgegevens


Adres

Pruimendijk 137
2989 AH Ridderkerk

Postbus

Postbus 38, 3340 AA
Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoonnummer
Bereikbaar

Tussen 8:30 en 17:30

KvK

KvK Rotterdam: 24397277

BTW

BTW Nr: NL815988990B01

Neem contact op


Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw E-mailadres (verplicht)

Wat is uw vraag? (verplicht)

(aub bij een vraag over een inspectie uw keuradres of rapportnummer doorgeven)


Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.

Over Perfectkeur


Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt, dat zit al in onze naam. Daarom leggen wij de lat hoog. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot de bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van vastgoed inspecties.

Grote onderlinge betrokkenheid van ons team is de basis voor de relatie met onze klanten. Dagelijks helpen wij vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig, onze particuliere en zakelijke klantenkring. Dat zorgt voor veel trouwe klanten. Onze medewerkers zijn vasthoudend en laten niet los als het gaat om kwaliteit en het overtreffen van klantverwachtingen.

Ons veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten levert een belangrijke bijdrage aan het woongenot en het beheer van vastgoed. Maar daar stopt het niet. Innovatie zit in onze genen. Dat prikkelt ons voortdurend tot het creëren van nieuwe diensten, inspecties en rapportages.

Perfectkeur, met inspecteurs door het hele land, voert al jarenlang de slogan “het oog van de meester”. Onze “meesters” zijn herkenbaar omdat ze hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Daar hebben we ze ook zelf voor opgeleid.

Dat wordt gewaardeerd. Daarom zijn we de betrouwbare partner van een steeds groeiend aantal enthousiaste klanten. Daar zijn we trots op!

Inspecteurs


Adriaan

Arnold

Bart

Dick

Dick-Hein

Eduard

Erik

Floor

Folkert

Jaap

Hans

Harrie

Henk

Jaap

Jan

Jan

Jeroen

Johan

Johan B

Joep

Kees

Kevin

Koos

Mark

Mark

Menno

Mike

Peter

Peter

Phiep

René

Roelof

Stefan

Theo

Iddo

Martin

Ferdy

Menu