Laat een Meerjaren Onderhoudsplan uitvoeren door de experts van Perfectkeur.

Meerjaren onderhoudsplan

Prijs op aanvraag

Als onderneming, VvE, vereniging of stichting heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw gebouw. Dat brengt kosten met zich mee. Een Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

  • 20+ jaar ervaring
  • Professioneel
  • Betrouwbaar

Meerjaren onderhoudsplan

Onze dienst

Meer over het Meerjaren onderhoudsplan

Image
Voor al het vastgoed

Scholen, kerken, appartementen, bedrijfspanden

Ons Meerjaren onderhoudsplan (MJOP) bevat een gedetailleerde opsomming en onderzoek van alle onderdelen van uw VvE (vereniging van eigenaren), woning, bedrijf, kerkgebouw, schoolgebouw of welk ander pand dan ook, die onderhoud vereisen.

Vraag een offerte aan

Dit is geheel vrijblijvend

Image
Altijd actueel inzicht

Vraag naar het MJOP Online abonnement

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplan en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen het u graag bij het doornemen van uw offerte-aanvraag.

Over het MJOP

  • Op basis van een uitgebreid onderzoek ter plaatse wordt er vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud behoeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter.
  • Op basis daarvan ontstaat er tevens een berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot 48 jaar). Vervolgens wordt er een jaarlijkse financiële reservering gegenereerd die voldoende is om aan de onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Zodoende kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

Aanvullend

Wij bieden uitgebreide expertise voor uw vastgoedbeheer

De kapitalisatie, welke standaard bij elke MOP (onderhoudsplan) wordt geleverd, kan tevens worden gebruikt om de hoogte van het reservefonds te bepalen, welke u als VvE verplicht bent om op orde te hebben.

Technisch beheer

Via onze afdeling technisch beheer zijn de mogelijkheden voor onderhoudsplanning en de bijbehorende abonnementsvormen tot en met het complete technisch beheer van uw onroerend goed vrijwel ongelimiteerd.

Vrijblijvende offerte voor
Meerjaren onderhoudsplan

Vraag hieronder uw offerte aan als u een MJOP wilt aanvragen. Wij vragen u vriendelijk wel alle gegevens goed in te vullen zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Voor gebouwen tot 8 appartementen hebben wij ook een wat beknopter onderhoudsplan voor een voordelig vast tarief. Klik hier voor meer informatie over dit beknopte onderhoudsplan voor kleinere vve’s.