Een goede onderhoudsplanning is erg doorslaggevend!

Onze onderhoudsplanning bevat een zeer gedetailleerde opsomming van alle onderdelen die onderhoud vereisen. Maar ook een duidelijke samenvatting waarop u in een oogopslag alle relevant informatie terugvindt. De onderdelen die in kaart zijn gebracht, zijn alle onderhoudsgevoelige onderdelen van uw VvE (vereniging van eigenaren), woning, bedrijf, kerkgebouw, schoolgebouw of welk ander vastgoed dan ook.

Op basis van een uitgebreide en nauwkeurige inspectie ter plaatse wordt er vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Daarnaast wordt op basis van de aangetroffen materialen vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud nodig heeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een levensduurcyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter. Op basis daarvan ontstaat er een overzichtelijke berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot maximaal 48 jaar).

Vervolgens wordt er een jaarlijkse financiële reservering gegenereerd die voldoende is om aan de onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Op deze manier kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

De kapitalisatie, welke standaard bij elke onderhoudsplanning (onderhoudsplan) wordt geleverd, kan tevens worden gebruikt om de hoogte van het reservefonds te bepalen, welke u als Vereniging van Eigenaars VvE verplicht bent op orde te hebben.

Een Perfectkeur onderhoudsplanning is blijvend actueel

Om er voor te zorgen dat uw onderhoudsplanning actueel blijft, is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding per 1, 2 of 3 jaar een update abonnement af te sluiten. Hierdoor wordt uw onderhoudsplanning steeds opnieuw met een rollende horizon geactualiseerd. Eventuele mee- of tegenvallers op het gebied van het onderhoud worden dan verwerkt zodat u met een vrij stabiele reservering rekening kunt houden. De gegevens van het onderhoudsplan worden vastgelegd in onze databank, zodat u bij vragen altijd bij ons terecht kunt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplanning en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken.

Uw onderhoudsplanning en het uitbesteden van technisch beheer

Het opstellen van een onderhoudsplan maakt het uitvoeren van Technisch Beheer ook vele malen gemakkelijker en controleerbaar voor u als eigenaar. Via onze afdeling technisch beheer zijn de mogelijkheden voor onderhoudsplanning en de bijbehorende abonnementsvormen tot en met het complete technisch beheer van uw onroerend goed vrijwel ongelimiteerd.

Prijzen en vrijblijvende offerte voor het onderhoudsplanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.