Voor de makelaar

Wij bieden u als makelaar diverse middelen om u te helpen bij het aanbieden van de diensten van Perfectkeur. Klik op onderstaande onderdelen van uw keuze.

Promotiemateriaal
voor uw klanten

Flyer Energie Bespaar Advies


Gratis

Bestel de product-flyer over het Energie Bespaar Advies en gebruik deze om klanten te informeren. U bestelt ze in aantallen van 25, 50 of 75 stuks. Geheel gratis en zonder verzendkosten.

Of download de digitale versie hieronder.

Uw naam(Vereist)
Hoeveel Flyers wilt u bestellen?

Makelaars
Trainingen

Energie Bespaar Training
In Company


Prijs op aanvraag

Perfectkeur biedt u een training aan bij u op kantoor voor uw eigen personeel over de mogelijkheden van advies rondom energie besparen. In één dagdeel brengen wij uw personeel op uw kantoor op de hoogste van alle mogelijkheden rondom energie besparen.

Energie Bespaar Training
Meer data volgen


€ 70,-
excl. BTW*

Niet iedere makelaar kent alle mogelijkheden van energie besparen en de energetische zaken van een woning. Perfectkeur biedt u daarom een training aan om in één dagdeel uw (basis)kennis over deze onderwerpen te vergroten.

Bestellen en toegang
Label- en keurhuisjes en Tussenpersoon-omgeving

Keurhuisje


Gratis

Geef uw klanten het Keurhuisje mee, een handig kaartje met QR-code dat uw klanten direct linkt aan uw kantoor. Ze bestellen daarmee een Bouwtechnische keuring.

Labelhuisje


Gratis

Geef uw klanten het Labelhuisje mee, een handig kaartje met QR-code dat uw klanten direct linkt aan uw kantoor. Ze bestellen daarmee een opname voor een Energielabel.

Tussenpersoon-omgeving


Gratis

In uw eigen ‘Tussenpersoon-omgeving’ krijgt u een overzicht van de lopende bestellingen voor uw klanten, ziet u de planning en krijgt u toegang tot de rapporten of download u onze unieke bestelwidget.

Jubileum-acties
Perfectkeur 20 jaar!

Jubileum-actie 1


– afgerond –

Bekijk hier onder eerste jubilieum-actie van 2023 en wie de prijswinnaars waren. Niet gewonnen? Meld u dan aan voor actie 2, 3 of 4.

Jubileum-actie 2


– afgerond –

Tussen 1 en 15 mei kunt u zich gratis aanmelden voor jubileum-actie 2. Klik snel door om alvast te zien wat ons actie-aanbod is.

Jubileum-actie 3


Doe mee vanaf 1 augustus 2023

Tussen 1 en 15 augustus kunt u zich gratis aanmelden voor jubileum-actie 3. Klik snel door om alvast te zien wat ons actie-aanbod is.