Voor onze tussenpersonen

Wij bieden u als tussenpersoon (zoals makelaars en financieel adviseurs) diverse middelen om u te helpen bij het aanbieden van de diensten van Perfectkeur. Klik op onderstaande onderdelen van uw keuze.

Nog geen klant van Perfectkeur?
Als u nog niet eerder zaken gedaan heeft met Perfectkeur, dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Bel met 078 – 68 49 750 zodat we direct alles met u kunnen doornemen.

Promotiemateriaal
voor uw klanten

Flyer Energie Bespaar Advies


Gratis

Bestel de product-flyer over het Energie Bespaar Advies en gebruik deze om klanten te informeren. U bestelt ze in aantallen van 25, 50 of 75 stuks. Geheel gratis en zonder verzendkosten.

Er zijn twee varianten die u hieronder kunt bekijken en/of downloaden:
1. Verduurzamen is het nieuwe verhuizen
2. Meer comfort en lagere woonlasten

Uw naam(Vereist)
Wat wilt u bestellen?
(U mag versie 1 en 2 tegelijk aanvragen)

Bijbestellen/info krant
‘De Nieuwe Standaard’

De krant digitaal bekijken? Klik hier

Uw naam(Vereist)

Aantal kranten dat u gratis wilt bijbestellen
Wilt u meer weten over De Nieuwe Standaard?


Bestellen en toegang
Snelbestel Kaarten (voorheen Label- en keurhuisjes) en Tussenpersoon-omgeving

Snelbestel Kaarten


Gratis

Geef uw klanten de Snelbestel Kaart mee. Een handig kaartje met QR-code dat uw klanten direct linkt aan uw kantoor. Ze bestellen daarmee een Bouwtechnische keuring, Energielabel of Energie Bespaar Advies.

Tussenpersoon-omgeving


Gratis

In uw eigen ‘Tussenpersoon-omgeving’ krijgt u een overzicht van de lopende bestellingen voor uw klanten, ziet u de planning en krijgt u toegang tot de rapporten of download u onze unieke bestelwidget. Zo behoudt u altijd het overzicht.

Downloads
van belangrijke presentaties

Dag van het Vastgoed


2 Presentaties

Download hieronder de presentaties van de lezing ‘Nederland zakt langzaam weg’ tijdens de Dag van het Vastgoed op 30 november 2023.

Uw eigen webshop
van Perfectkeur

Stap 1:
maak een eigen bestelpagina


Op uw eigen site de diensten van Perfectkeur aanbieden? Vraag uw website beheerder om een pagina aan te maken waarop de bestelmodule ( zie stap 2) geplaatst kan worden.

Zo krijgt u in uw eigen site de bestelmodule mooi geïntegreerd.

Stap 2:
plaats de code in de pagina


Gebruik onderstaande code (iframe) om in de nieuw aangemaakte pagina te zetten:

Stap 3:
vul uw relatienummer in


Om de bestelmodule aan uw kantoor te koppelen moet u op de plaats waar 00000 staat in de code (stap 2), uw meercijferige relatiecode invoeren.
Let op: dit is belangrijk voor de koppeling!

Let op: controleer of alles klopt. Kijk na instellen van deze code op uw website boven het bestelformulier op de betreffende pagina (op uw site) of daar uw kantoornaam vermeld staat. Zo controleert u of u het juiste relatienummer heeft ingevuld. Bekijk hier een voorbeeld. Staat uw kantoornaam niet vermeld, dan heeft u niet het juiste nummer ingevuld en komen orders niet op uw naam! Vraag hier het juiste nummer op.