Voor onze tussenpersonen

Wij bieden u als tussenpersoon (zoals makelaars financieel adviseurs) diverse middelen om u te helpen bij het aanbieden van de diensten van Perfectkeur. Klik op onderstaande onderdelen van uw keuze.

Promotiemateriaal
voor uw klanten

Flyer Energie Bespaar Advies


Gratis

Bestel de product-flyer over het Energie Bespaar Advies en gebruik deze om klanten te informeren. U bestelt ze in aantallen van 25, 50 of 75 stuks. Geheel gratis en zonder verzendkosten.

Er zijn twee varianten die u hieronder kunt bekijken en/of downloaden:
1. Verduurzamen is het nieuwe verhuizen
2. Meer comfort en lagere woonlasten

Uw naam(Vereist)
Wat wilt u bestellen?
(U mag versie 1 en 2 tegelijk aanvragen)

Tussenpersoon
Trainingen

Energie Bespaar Training
Nieuwe data beschikbaar!


€ 70,-
excl. BTW*

Niet iedere makelaar kent alle mogelijkheden van energie besparen en de energetische zaken van een woning. Perfectkeur biedt u daarom een training aan om in één dagdeel uw (basis)kennis over deze onderwerpen te vergroten.

Data: 12 okt. / 2, 14 nov.

Asbest Herkenning Training
Nieuw!


€ 70,-
excl. BTW*

Nog veel woningen hebben asbest. Weet u hoe asbest te herkennen? Om uw klanten goed te informeren, organiseert Perfectkeur de Asbest Herkenning Training. Deze training wordt gegeven door een inspecteur uit de praktijk.

Data: 14, 26 sept. / 26 okt. / 7 nov.

Training op kantoor
vraag ze aan


Prijs op aanvraag

Perfectkeur biedt u een training aan bij u op kantoor voor uw eigen personeel over de mogelijkheden van advies rondom energie besparen. In één dagdeel brengen wij uw personeel op uw kantoor op de hoogste van alle mogelijkheden rondom energie besparen.

Prijs: vraag vrijblijvend een offerte aan

Bestellen en toegang
Snelbestel Kaarten (voorheen Label- en keurhuisjes) en Tussenpersoon-omgeving

Snelbestel Kaarten


Gratis

Geef uw klanten de Snelbestel Kaart mee. Een handig kaartje met QR-code dat uw klanten direct linkt aan uw kantoor. Ze bestellen daarmee een Bouwtechnische keuring, Energielabel of Energie Bespaar Advies.

Tussenpersoon-omgeving


Gratis

In uw eigen ‘Tussenpersoon-omgeving’ krijgt u een overzicht van de lopende bestellingen voor uw klanten, ziet u de planning en krijgt u toegang tot de rapporten of download u onze unieke bestelwidget. Zo behoudt u altijd het overzicht.

Jubileum-acties
Perfectkeur 20 jaar!

Jubileum-actie 1


– afgerond –

Bekijk hier onder eerste jubilieum-actie van 2023 en wie de prijswinnaars waren. Niet gewonnen? Meld u dan aan voor actie 2, 3 of 4.

Jubileum-actie 2


– afgerond –

Tussen 1 en 15 mei kunt u zich gratis aanmelden voor jubileum-actie 2. Klik snel door om alvast te zien wat ons actie-aanbod is.

Jubileum-actie 3


-afgerond-

Tussen 1 en 15 augustus kunt u zich gratis aanmelden voor jubileum-actie 3. Klik snel door om alvast te zien wat ons actie-aanbod is.

Uw eigen webshop
van Perfectkeur

Stap 1:
maak een eigen bestelpagina


Op uw eigen site de diensten van Perfectkeur aanbieden? Vraag uw website beheerder om een pagina aan te maken waarop de bestelmodule ( zie stap 2) geplaatst kan worden.

Zo krijgt u in uw eigen site de bestelmodule mooi geïntegreerd.

Stap 2:
plaats de code in de pagina


Gebruik onderstaande code (iframe) om in de nieuw aangemaakte pagina te zetten:

Stap 3:
vul uw relatienummer in


Om de bestelmodule aan uw kantoor te koppelen moet u op de plaats waar 00000 staat in de code (stap 2), uw meercijferige relatiecode invoeren.
Let op: dit is belangrijk voor de koppeling!