Image
Onderscheidend

Over Perfectkeur

Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt, dat zit al in onze naam. Daarom leggen wij de lat hoog. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot de bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van vastgoed inspecties.

Grote onderlinge betrokkenheid van ons team is de basis voor de relatie met onze klanten. Dagelijks helpen wij vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig, onze particuliere en zakelijke klantenkring. Dat doen we vanuit ons mooie kantoor aan de Pruimendijk in Ridderkerk en met onze inspecteurs/adviseurs in het land.

Image
Innovatie

Breed dienstenpakket

Ons veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten levert een belangrijke bijdrage aan het woongenot en het beheer van vastgoed. Maar daar stopt het niet. Innovatie zit in onze genen. Dat prikkelt ons voortdurend tot het creëren van nieuwe diensten, inspecties en rapportages.

Image
Landelijk actief

Het oog van de meester

Perfectkeur, met inspecteurs door het hele land, voert al jarenlang de slogan “het oog van de meester”. Onze “meesters” zijn herkenbaar omdat ze hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Daar hebben we ze ook zelf voor opgeleid.

Dat wordt gewaardeerd. Daarom zijn we de betrouwbare partner van een steeds groeiend aantal enthousiaste klanten. Daar zijn we trots op!

Inspecteurs


Adriaan

Alex

Arnold

Bart

Corwin

Dick

Eduard

Eric

Folkert

Hans

Iddo

Jan

Johan B

Johan

Kevin

Koos

Menno

Michael

Mike

Patrick

Peter

Phiep

René

Rian

Theo

Vincent

Inspecteurs


Ferdy

Imre

Jan

Jared

Kees

Martijn

Martin

Mathieu

Miranda

Peter

Rob

Robert

Robert

William

Medewerkers Binnendienst


Aaron

Diana

Gea

Jaco

Liesbeth

Peter

Renske

Rosannie

Staf


Anton

Antonie

Berend

Cynthia

Floor

Gerrit

Harry

Jacqueline

Jeroen

Maarten

Marijke

Myrthe

Peter

Tanja

Onze kernwaarden

Perfectie
Onze naam zegt het al. Perfectie is bij ons slechts een vertrekpunt. Want het kan altijd beter! Want zelfs perfect is niet goed genoeg, zolang er nog ruimte is om te verbeteren.

Bevlogen
U kunt ons met recht bevlogen noemen. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van vastgoed inspecties. In 15 jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen.

Betrokken
Betrokken zijn we bij onze relaties. Voor ons is elke klant een partner, waar we mee samen mogen werken om het beste resultaat te bereiken.

Eigenzinnig
Een vleugje eigenzinnig ook als het gaat om de ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden. Perfectkeur staat al jarenlang bekend als het oog van de meester. Al jaren toonaangevend en grensverleggend op het gebied van bouwkundige inspecties. Daar zijn we trots op!

Innovatief
Een van onze belangrijkste kernwaarde is innovatie. Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! Door ontwikkelen waar anderen tevreden zijn.

Vasthoudend
Al deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten. Daarin zijn we vasthoudend als het gaat om het leveren van kwaliteit als de constante factor in onze dienstverlening en eindproducten.