Maak de consument bewust van de feiten

Om consumenten écht te helpen is bewustwording vooraf noodzakelijk. Daarom levert Perfectkeur haar klanten die een bouwkundige keuring aanvragen, direct bij de aanvraag ter voorbereiding op de keuring een Bouwkundige Data-analyse. In dit data-gedreven rapport krijgt de klant inzicht in de bouwkundige gebreken die veel voorkomen in de buurt van de woning waarvoor ze de keuring aanvragen.

Het grote voordeel van dit document voor de klant is dat het ze bewust maakt van zaken waar ze op moeten letten. Op basis van de data kunnen sommige gebreken meer van toepassing zijn in een bepaalde regio dan andere gebreken. De klant kan bij het bezoek van de bouwkundig inspecteur op locatie gericht vragen stellen. Bovendien heeft de inspecteur het rapport ook en kan de informatie in het rapport ook toetsen aan de hand van zijn/haar waarneming.  Bekijk een voorbeeld van de Bouwkundige Data-analyse.

Hoe komt de Bouwkundige Data-analyse tot stand?

De Bouwkundige Data-analyse is een rapport dat automatisch wordt samengesteld. Het is opgebouwd uit verschillende openbare en eigen data-bronnen. De belangrijkste data is afkomstig van Perfectkeur zelf die in de afgelopen 20 jaar is verkregen op basis van eigen opnames van woningen. Dat zijn meer dan 200.000 woningen met miljoenen datapunten. In de voorbeeldrapportage is meer over de data-bronnen te lezen.

Uniek in de markt

Nergens anders dan bij Perfectkeur wordt deze voorbereiding met behulp van de Bouwkundige Data-analyse gegeven. Wilt u er meer over weten? Vraag dan uw makelaar, financieel adviseur of bel met Perfectkeur op 0800-0900200. Wij helpen u graag verder.