Maak de consument bewust van de feiten

Om woningkopers écht te helpen is bewustwording vooraf noodzakelijk. Daarom levert Perfectkeur haar klanten die een bouwkundige keuring aanvragen, direct bij de aanvraag ter voorbereiding op de keuring een Bouwkundige Data-analyse. In dit data-gedreven rapport krijgt u inzicht in de bouwkundige gebreken die veel voorkomen in de buurt van de woning waarvoor u de keuring aanvraagt.

Het grote voordeel van de analyse is dat het u bewust maakt van zaken die specifiek in een bepaalde regio van toepassing zijn. Zo kunt u tijdens het bezoek van de bouwkundig inspecteur op locatie gericht vragen stellen. Tijdens de inspectie zal de inspecteur deze onderdelen ook toetsen aan de hand van zijn/haar waarneming.  Bekijk een voorbeeld van de Bouwkundige Data-analyse.

Hoe komt de Bouwkundige Data-analyse tot stand?

De Bouwkundige Data-analyse is een document dat automatisch wordt samengesteld. Het is opgebouwd uit verschillende openbare en eigen data-bronnen. De belangrijkste data is afkomstig van Perfectkeur zelf. In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel data verkregen op basis van de eigen inspecties van woningen. Dat zijn meer dan 200.000 woningen met miljoenen datapunten. In de voorbeeld analyse is meer over de data-bronnen te lezen.

Uniek in de markt

Nergens anders dan bij Perfectkeur wordt deze voorbereiding met behulp van de Bouwkundige Data-analyse gegeven. Wilt u er meer over weten? Vraag dan uw makelaar, financieel adviseur of bel met Perfectkeur op 0800-0900200. Wij helpen u graag verder.