It giet oan, het nieuwe label. Wat kunt u verwachten?

It giet oan! Wij staan voor u klaar.

Het nieuwe energielabel gaat door en is per 1 januari 2021 verplicht. Perfectkeur staat uiteraard klaar om u en uw klanten probleemloos van labels te voorzien.

Na een korte politieke afleiding de afgelopen maand, is er nu een duidelijk antwoord van de Minister over het nieuwe energielabel. It giet oan! De Minister gebruikte niet letterlijk deze woorden, die het hart van elke schaatsliefhebber sneller laat kloppen, maar ze gebruikte wel duidelijke woorden. Hieruit bleek dat de invoering niet meer wordt uit- of afgesteld.

Het energielabel met de nieuwe rekenmethode NTA8800, wordt verplicht voor iedere woningtransactie. Wij zijn er klaar voor en helpen u graag verder om deze wijziging zo soepel en geruisloos mogelijk voor u op te vangen.

Wat gaat het label kosten bij Perfectkeur?

De prijs die wij hebben vastgesteld is € 299,- incl. BTW. Vanzelfsprekend zit daarin een mooie vergoeding voor u als bemiddelende partij. Deze vergoeding kunt u ook als korting weggeven aan uw klant.

Onze tips voor de komende twee maanden:

– Stimuleer uw klanten het label nog zoveel mogelijk via de huidige methode online (VEL) te regelen. Dit scheelt uw klant veel geld.
– Bereid u voor door een wordpress plugin, html iframe of weblink van Perfectkeur te implementeren in uw eigen website. Daarmee heeft u de mogelijkheid om leads te genereren die aan uw account en vergoeding worden gekoppeld.
– Schrijf u in voor één van onze lunch online updates (webinar) waarin u binnen een kwartier wordt bijgepraat over het label en wij uw vragen live beantwoorden.

Welke slimme opties bieden wij u?

• Implementeer iFrame, Plugin of weblink.
• Opdrachten invoeren en plannen via uw klantportaal.
• En de slimste optie? Die vindt u week 50 in uw brievenbus.

Uiteraard staan wij ook altijd telefonisch en per email voor u klaar.

It giet oan!

Misschien ook deze winter geen ijs in de elf steden in Friesland, maar wel betrouwbare energielabels in heel Nederland.

energielabel2021, Groengekleurd, label2021, Perfectkeur actueel, Uitgelicht, Zakelijk

Wat kunt u als makelaar verwachten?