Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Amsterdam?

bouwkundige keuring amsterdam
Maar wat is nou eigenlijk een bouwkundige keuring Amsterdam? Een bouwkundige keuring, zoals we die uitvoeren in de regio Amsterdam, geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van de woning gedetailleerd weer. U krijgt een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken, achterstallig onderhoud én de herstelkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Buiten de directe kosten, worden ook de eventuele te verwachten kosten op binnen een termijn van 5 jaar hierin meegenomen. U weet als koper dan precies wat u koopt. Tevens kunt u als opdrachtgever verbeterposten opgeven die wij voor dan u begroten.
Waarom een bouwkundige keuring specifiek in Amsterdam?

U heeft besloten een woning in Amsterdam te kopen. Dan is een bouwkundige keuring Amsterdam wel de belangrijkste stap in het aankoopproces van uw nieuwe woning. Veel kopers zijn niet bouwkundig onderlegd. Een bouwkundige keuring kan u daarom behoeden voor een miskoop met behulp van het gedegen keuringsrapport wat voldoet aan de eisen van banken, geldverstrekkers, verzekeraars en stichting N.H.G. Daarnaast is in een stad als Amsterdam belangrijk dat een inspecteur op de hoogte is van specifieke omstandigheden met betrekking tot funderingscodering van de vooroorlogse panden.

Waarom is plaatselijke bekendheid van de inspecteur belangrijk?

Plaatselijke factoren zijn van grote invloed op staat en toestand van huizen. Zo zullen er in een plaats als Amsterdam veel andere zaken aan de orde komen dan bijvoorbeeld in een dorp vlak aan zee of op veengrond. Zaken als bouwaard, vloersoort funderingsproblematiek verschillen van plaats tot plaats. Daarom zijn wij van mening dat er altijd bekendheid van de plaatselijke factoren dient te zijn bij degene die uw huis keurt. Daarnaast hechten wij veel waarde dat alle bouwkundige keuringen worden uitgevoerd door bouwkundigen die bij ons in vaste dienst zijn. Dus geen freelancers hobbyklussers, maar bevoegde bouwkundigen met verstand van zaken die direct onder onze verantwoording vallen.

Geen wachttijden bij de uitvoering van uw bouwkundige keuring!

Wij hechten veel waarde aan een snelle afhandeling. En onze ervaring is dat u dat op prijs stelt. U bent niet altijd de enige die interesse heeft in een woning en soms is er sprake van ontbindende voorwaarden binnen een vastgestelde termijn. Daarom geven wij u de garantie dat de bouwkundige keuring Amsterdam plaats kan vinden binnen drie werkdagen na opdracht en is het bouwkundig rapport de werkdag na de keuring klaar!

Overzichtelijk bouwkundig rapport!

Graag laten we het bouwkundig rapport wat we maken naar aanleiding van de bouwkundige keuring Amsterdam voor zichzelf spreken. (Klik hier om een voorbeeld van het bouwkundig rapport in te zien) Na en tijdens de keuring wordt voor u een bouwkundig rapport, volgens het model van NHG, opgesteld, ondersteunend met foto’s van de eventuele gebreken. Dit rapport is de werkdag na de bouwkundige keuring al klaar. Vervolgens kan u de informatie uit het keuringsrapport bijvoorbeeld prima gebruiken in aan- of verkooponderhandelingen over de prijs voor de woning.

Scherp tarief!

Perfectbouw levert niet alleen de meest grondige bouwkundige onderzoeken en meest uitgebreide rapportages van de branche, maar doet dat ook nog eens voor een vast tarief. Dus u weet van te voren wat u kwijt bent en wordt niet geconfronteerd met allerlei toeslagen achteraf. Voor een vast tarief van € 399,- incl. btw (in de meeste gevallen overigens ook nog eens aftrekbaar van de belasting) voeren wij het onderzoek uit. Alleen voor objecten die groter zijn dan 800m3 gelden andere tarieven. Een offerte hiervoor maken wij graag voor u op aanvraag. Ook voor een energieprestatieadvies of elektrakeuring kunt u bij ons terecht.

Ik wil direct een bouwkundige keuring Amsterdam aanvragen!

Dat kan uiteraard als u onderstaand formulier invult nemen wij nog dezelfde werkdag contact met u op om een afspraak te maken. Heeft u liever dat wij direct een afspraak maken met een makelaar dan kan dat uiteraard. Vult u dan bij opmerkingen de naam en het telefoonnummer van de desbetreffende makelaar in.

Aanvraag Bouwtechnische Keuring

Hier kunt u een bouwtechnische keuring of oplevering direct online ingeven. Nadat u uw gegevens ingevoerd heeft,  neemt een medewerker van Perfectkeur zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen en een definitieve datum en tijdstip vast te stellen.

Geeft u uw opdracht liever telefonisch door? Neem dan contact op met de afdeling planning 078-6849750 of op ons gratis nummer 0800 0900 200. Een van onze medewerkers noteert dan de gegevens en kan de opdracht direct inplannen.

NB: Bent u een zakelijke relatie? Klik dan hier om uw keuring door te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.