Beste wensen en inleiding

Als eerste wenst perfectkeur u, zowel zakelijk als privé, al het goede voor 2005. perfectkeur staat ook dit jaar weer voor u klaar om tegen scherpe tarieven hoogwaardige bouwtechnische keuringen uit te voeren. De komende jaren zal er veel gaan veranderen, verschillende verplichtingen zullen huiseigenaren, kopers en verkopers door de overheid worden opgelegd. Al met al een markt die bijzonder in ontwikkeling is. perfectkeur werkt momenteel aan de invulling van deze ontwikkelingen en zal op momenten van invoering die diensten gereed hebben die dan nodig zijn.

Nieuws over aan- en verkoopkeuringen

Als één van de eersten is perfectkeur gekomen met een duidelijk en leesbaar rapport, dit heeft geresulteerd in positieve reacties van onze klanten, banken, tussenpersonen en particulieren. Steeds opnieuw worden de rapportages uitgebreid en verbeterd. De kwaliteit van de keuringen wordt in periodieke sessies met de inspecteurs besproken en naar aanleiding van de uitkomst verder verbeterd. Het wekelijks uitwisselen van ervaringen resulteert met bovengenoemde sessies en een scherpe eindcontrole in een gedegen en kwalitatief hoogwaardig onderzoek en bijbehorende rapportage.

Makelaars en keuringen

Gelukkig zien steeds meer makelaarskantoren het nut er van in om hun gehele woningbestand te voorzien van een bouwtechnisch rapport. Deze makelaars zien dat de rapportages een belangrijke ondersteuning en zelfs de doorslag kunnen geven bij de verkoop. Ook al hebben veel makelaars een goed bouwtechnisch inzicht en worden er vaak problemen door de makelaar geconstateerd, het zijn geen bouwkundigen. Een rapport waarin helder en duidelijk alle zaken worden vermeld met daarbij een financieel overzicht van de direct, termijn en eventuele verbeter kosten worden in alle gevallen door kopers positief ontvangen (bekijk hier een rapportage van een keuring).

Ontwikkelingen in keuringsland

perfectkeur zal u in deze nieuwsbrieven beperkt informeren over de ontwikkelingen in keuringsland. De komende jaren zullen een aantal  keuringsverplichtingen worden doorgevoerd. De ontwikkelingen met het energielabel zijn in volle gang (klik hier voor meer informatie). Daarnaast zullen eigenaren en verkopers ook geconfronteerd gaan worden met een periodieke keuring voor woninginstallaties zoals elektra, gas en water. perfectkeur is hierbij nauw betrokken en zal hierin een grote rol gaan spelen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op, in een persoonlijk onderhoud willen wij u uitgebreid informeren.

Uitbreiding inspecteurs en wagenpark

Inmiddels is het team van perfectkeur uitgebreid en zijn er 8 vakbekwame personen fulltime beschikbaar om onze klanten van dienst te zijn. De reacties op de onderzoeken en rapporten zijn zo positief dat perfectkeur constant bezig is om kwalitatief hoogwaardig personeel aan te trekken. De komende periode verwachten wij nog enkele nieuwe medewerkers aan u te kunnen voorstellen. Het wagenpark is inmiddels geheel vernieuwd. De duidelijk herkenbare wagens van perfectkeur hebben een heldere en representatieve uitstraling.

Samenwerking

Om de kwaliteit hoog te houden en de groei gezond, is perfectkeur altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Zo is er inmiddels een vergaande samenwerking met landelijk werkende taxatiebureaus. perfectkeur staat garant voor een snelle uitvoering en heeft een landelijke dekking. Ook voor de uitvoering van gespecialiseerd onderzoek bij complexe problemen of gebreken heeft perfectkeur de nodige kennis in huis of werkt, indien noodzakelijk, samen met daarin gespecialiseerde bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.