Wat is een bouwkundig consult?

Perfectkeur biedt u middels het bouwkundig consult een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren. Specifiek bedoeld voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen. Het bouwkundig consult is eigenlijk het raadplegen van een bouwkundige ter plaatse voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

Wat kan ik verwachten bij bouwkundig consult zakelijk?

Onze bouwkundige komt bij uw langs om een enkelvoudig probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door. Op die manier dragen we er zorg voor dat we altijd de juiste kennis op de juiste plaats komt. De bouwkundige doet geen beoordeling van verschillende of meerdere problemen aan de gehele woning. Hiervoor bieden wij andere diensten zoals een deskundigen onderzoek of een uitgebreide bouwtechnische keuring.

Wat kost een bouwkundig consult?

U heeft een bouwkundig consult vanaf € 149,- inclusief BTW.

Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en heeft deze ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundige probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventueel rapportage. Wanneer er behoefte is aan een rapportage over de bevindingen van de inspecteur rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs.

Vanaf € 50,- voor eenvoudige rapportage bevindingen zonder kostencalculaties. (demorapport)
Vanaf € 150,- voor uitgebreide rapportage bevindingen inclusief kostenbegrotingen. (demorapport)

Nu een bouwkundig consult aanvragen

NB: U kunt zelf ter plaatse, in overleg met de bouwkundige, bepalen of u een rapportage wenst. U hoeft dit niet vooraf te beslissen!

U kunt ook eerst telefonisch overleggen met onze bouwkundige helpdesk 078-6849750.