Nul-op-de-meter advies woningen (NOM)

  1. Home
  2. Diensten
  3. Nul-op-de-meter advies woningen (NOM)

Nul-op-de-meter advies woningen (NOM)

Stel je voor dat je eigen woning zo wordt gerenoveerd dat het een Nul-op-de-Meter-woning (NOM) wordt. Dat heeft ongelofelijk veel voordelen. De renovatie naar een NOM-woning geeft u de mogelijkheid een nieuwe look te geven aan uw gehele woning, zowel binnen als buiten. Daarnaast krijgt u een woning met een bijzonder hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. De woningen zijn onderhoudsarm en op de woningmarkt meer waard dan vergelijkbare woningen zonder deze NOM renovatie.

Wat houdt nul-op-de-meter in? Omdat je in de gerenoveerde woning net zoveel energie opwekt als dat je verbruikt, heb je dus geen energieverbruikskosten meer. De investering verdient zich via de besparing op energiekosten terug. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan. Door onder andere de woning goed te isoleren, te voorzien van zonnepanelen en een moderne verwarmingsinstallatie.

Met een NOM-inspectie krijgt u inzicht in de mogelijkheden en de kosten om uw woning NOM te maken. Prijzen voor een NOM onderzoek zijn altijd op maat. U kunt hieronder een offerte aanvragen.

Aandachtspunten

  • Prijs: tot 500m³ daarboven een prijs op aanvraag