Meerjaren Onderhoudsplan

  1. Home
  2. Diensten
  3. Meerjaren Onderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplanning is erg belangrijk!

Ons Meerjaren Onderhoudsplan bevat een gedetailleerde opsomming en onderzoek van alle onderdelen van uw VvE (vereniging van eigenaren), woning, bedrijf, kerkgebouw, schoolgebouw of welk ander pand dan ook, die onderhoud vereisen. Op basis van een uitgebreid onderzoek ter plaatse wordt er vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud behoeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter. Op basis daarvan ontstaat er tevens een berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot maximaal 48 jaar). Vervolgens wordt er een jaarlijkse financiële reservering gegenereerd die voldoende is om aan de onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Zodoende kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

Meerjaren onderhoudsplan

De kapitalisatie, welke standaard bij elke MOP (onderhoudsplan) wordt geleverd, kan tevens worden gebruikt om de hoogte van het reservefonds te bepalen, welke u als VvE verplicht bent om op orde te hebben.

Blijvend actueel

Om ervoor te zorgen dat uw onderhoudsplan actueel blijft, is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding per 1, 2 of 3 jaar een update abonnement af te sluiten. Hierdoor wordt uw onderhoudsplan steeds opnieuw met een rollende horizon geactualiseerd. Eventuele mee- of tegenvallers op het gebied van het onderhoud worden dan verwerkt zodat u met een vrij stabiele reservering rekening kunt houden. De gegevens van het onderhoudsplan worden vastgelegd in onze databank, zodat u bij vragen altijd bij ons terecht kunt.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplan en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken. Klik hier voor een demonstratie van deze online onderhoudsplanning module.

Technisch beheer

Via onze afdeling technisch beheer zijn de mogelijkheden voor onderhoudsplanning en de bijbehorende abonnementsvormen tot en met het complete technisch beheer van uw onroerend goed vrijwel ongelimiteerd.

Prijzen en vrijblijvende offerte

  • Klik hier om nu direct, geheel vrijblijvend, een offerte en voorbeeldrapportage aan te vragen voor een appartementencomplex!
  • Klik hier om nu direct, geheel vrijblijvend, een offerte en voorbeeldrapportage voor een onderhoudsplanning voor school, kerk of zorginstelling (non-profit vastgoedobjecten) aan te vragen!
  • Klik hier om een offerte aan te vragen voor een onderhoudsplan voor overig vastgoed.

Aandachtspunten

  • De genoemde prijs is een indicatieve prijs. Klik op ‘vraag offerte aan’ om een offerte aan te vragen voor uw specifieke object

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu