Meerjaren Onderhoudsplan

Meerjaren onderhoudsplanning is erg belangrijk!

Ons Meerjaren Onderhoudsplan bevat een gedetailleerde opsomming en onderzoek van alle onderdelen van uw VvE (vereniging van eigenaren), woning, bedrijf, kerkgebouw, schoolgebouw of welk ander pand dan ook, die onderhoud vereisen. Op basis van een uitgebreid onderzoek ter plaatse wordt er vastgesteld wat de status is en welke onderdelen op welk moment onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden. Tevens wordt op basis van de situatie vastgesteld in welke frequentie elk onderdeel onderhoud behoeft. Al deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en een tarief per eenheid, strekkende of vierkante meter. Op basis daarvan ontstaat er tevens een berekening van de te verwachten kosten over de komende jaren (tot  48 jaar). Vervolgens wordt er een jaarlijkse financiële reservering gegenereerd die voldoende is om aan de onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Zodoende kunt u de middelen reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren zodat u niet voor onverwachte uitgavenposten komt te staan op het gebied van onderhoud.

Offerte aanvragen / Opdracht geven!?

U kunt hieronder de gegevens van uw object invoeren en ontvangt dan per ommegaande email een vrijblijvende offerte.

NB: Voor objecten tot 8 appartementen hebben wij ook een wat beknopter onderhoudsplan voor een voordelig vast tarief. Klik hier voor meer informatie over dit beknopte onderhoudsplan voor kleinere vve’s.

Meerjaren onderhoudsplan

De kapitalisatie, welke standaard bij elke MOP (onderhoudsplan) wordt geleverd, kan tevens worden gebruikt om de hoogte van het reservefonds te bepalen, welke u als VvE verplicht bent om op orde te hebben.

Blijvend actueel

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplan en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken. Wilt u hier meer over weten? Laat het ons dan weten.

Technisch beheer

Via onze afdeling technisch beheer zijn de mogelijkheden voor onderhoudsplanning en de bijbehorende abonnementsvormen tot en met het complete technisch beheer van uw onroerend goed vrijwel ongelimiteerd.

Prijzen en vrijblijvende offerte

  • Klik hier om nu direct, geheel vrijblijvend, een offerte en voorbeeldrapportage aan te vragen voor een appartementencomplex!
  • Klik hier om nu direct, geheel vrijblijvend, een offerte en voorbeeldrapportage voor een onderhoudsplanning voor school, kerk of zorginstelling (non-profit vastgoedobjecten) aan te vragen!
  • Klik hier om een offerte aan te vragen voor een onderhoudsplan voor overig vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.