Eenvoudig het energielabel regelen voor uw klanten?!

Eenvoudig het energielabel regelen voor uw klanten!?

Net als veel andere makelaars, heeft u ongetwijfeld ook vragen gehad over het nieuwe energielabel. Het zogeheten definitieve energielabel is een feit en de verkoper zal aan zijn verplichting moeten voldoen. Om onrust, onduidelijkheid en storende vragen te voorkomen ontwikkelden wij een eenvoudig product. Hiermee zorgen we er voor dat er snel een gegarandeerd goed energielabel wordt afgegeven.

Voor slechts € 49,- incl. BTW (introductieprijs), gaan wij bij de woning langs voor een inspectie. De klant ontvangt een eenduidige handleiding met de relevante woninginformatie en een energielabelbewijs rapportage. Hiermee heeft uw klant heel snel, heel eenvoudig en zonder allerlei omwegen een gegarandeerd goed label.

Prettig voor uw klant, prettig voor u!

Onderstaand twee manieren om u klant te helpen!

 

1. Bestand aanleveren!

Perfectkeur gaat uit van het gemak wat u en uw klanten moeten ervaren bij het opdracht geven. Daarom kunt u een bestand aanleveren in excel of csv formaat. Wij hebben dan minimaal de postcode, het huisnummer en een e-mailadres van uw klant nodig.

Deze klant krijgt dan een email dat wij, via u, een aanmelding hebben ontvangen voor het uitvoeren van een energielabelbewijs inspectie. De klant kan met een klik deze opdracht activeren en een afspraak online inplannen.

Heeft u vragen of wilt u een ebstand aanleveren bel dan 078-6849750 of mail klantenservice@perfectkeur.nl

 

2. Uw eigen weblink!

Een tweede optie die wij bieden is dat u uw eigen uniek weblink van ons krijgt. Deze kunt u op verschillende manieren gebruiken.

Een tweede optie die wij bieden is dat u uw eigen unieke weblink van ons krijgt. Deze persoonlijke weblink kunt u op verschillende manieren gebruiken.

    1. U kunt de link mailen naar uw klanten zodat ze direct opdracht kunnen geven.
    2. U kunt deze link ook integreren in uw eigen website, wij kunnen u daarbij helpen.

Het proces van opdracht, planning tot en met het leveren van het rapport is volledig geautomatiseerd. Dat is de reden dat wij dit voor dit scherpe servicetarief aan kunnen bieden.

>> Klik hier om deze weblink direct aan te vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.