Baliedisplay groot succes, heeft u hem al ontvangen?

Inmiddels kunt u op meer dan 200 plaatsen in Nederland onze baliedisplay aantreffen. Dat is niet verwonderlijk, omdat er bij makelaars en tussenpersonen een grote behoefte is aan duidelijke en overzichtelijke informatie voor hun klanten. Uiteraard is het ook prettig voor u dat wij de display kosteloos leveren. De display wordt door ons kant en klaar aangeleverd. De display is klein en handzaam en eenvoudig neer te zetten op bijvoorbeeld een balie of koffietafel. Klik hier om de display direct aan te vragen of bel ons even 08000900200 (gratis). Wij sturen de display, inclusief folders, nog dezelfde werkdag per post naar u toe of een buitendienstmedewerker levert de display bij u af.

Stuur mij die gratis display nu direct toe!

 Bouwkundig rapport direct beschikbaar via uw website.

Ook voor u als makelaar draait het in deze tijd meer en meer om snelheid en informatie. De juiste informatie op de juiste plaats, kan veel geld besparen, maar ook veel geld opleveren. Om in deze ontwikkelingen bij te blijven maken steeds meer van onze klanten gebruik van online rapportage. Dat betekent concreet dat de klanten die een woning zoeken en via uw site de gegevens bekijken direct inzicht hebben in het bouwkundige rapport. Het voordeel hiervan is dat de kwaliteit van de kijkers, van de te verkopen woning, aanzienlijk omhooggaat. Bij perfectkeur kan elke keuring als rapport online worden geplaatst. Bij gebruik van het Perfect Business pakket is deze service gratis ! Wij geven u uiteraard volledige ondersteuning indien u gebruik wilt maken van deze nieuwe, eenvoudig te implementeren mogelijkheid. Om deze mogelijkheid in de praktijk te proberen, kunt u een kijkje nemen op onze voorbeeldwebsite www.perfectkeur.nl/makelaar. Indien gewenst kunnen wij u ook in contact brengen met meerdere van onze klanten die deze service al in de praktijk gebruiken.

Nieuwe website 0-meting / vooropname.

Bouwactiviteiten in de omgeving van bestaande woningen zorgt altijd voor veel onrust. Om meer bekendheid te geven aan de mogelijkheid van vooropname c.q. nul-meting, heeft perfectkeur een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website 0-meting is er op gericht om het product meer bekendheid te geven. Tevens heeft de site als doel woningeigenaren te verzekeren van een eerlijke gang van zaken, bij eventuele gevolgschade ten gevolge van bouwprojecten. U vind deze website onder de domeinnaam www.nul-meting.nl De website zal de komende maanden steeds verder worden uitgebreid en tevens worden aangevuld met juridische informatie rondom bouwprocessen.

Tevreden klanten.

Dat de klanten, makelaars en particulieren zeer te spreken zijn over de onderzoeken en rapportages van perfectkeur blijkt wel uit de zeer vele blijken van waardering. Wij blijven uiteraard ons best doen om onze service, rapportage en kwaliteit steeds verder te verbeteren. Heeft u op- of aanmerkingen dan horen wij het heel graag van u. Ook als u misschien bepaalde ideeën heeft over de inhoud of opzet van een bouwkundig rapport denken wij graag met u mee.

De laatste ontwikkelingen!

perfectkeur streeft, zoals u weet, naar voortdurende verbetering en professionalisering van haar diensten. In dit kader hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige apparatuur ter verbetering van de opname en verwerking van de onderzoeken. In onze volgende nieuwsbrief zullen wij hierover uitgebreid verder informeren. Daarnaast hebben we twee nieuwe diensten in ontwikkeling die we in de komende maanden aan u zullen presenteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.