Volledig vernieuwde bouwkundige rapportage.

Binnen de kaders van de vertrouwde lay-out van onze bouwkundige rapportage hebben we een aantal aanpassingen gedaan. Ons rapport is daardoor aanzienlijk verbeterd. Al de kleinere en grotere opmerkingen die wij in de afgelopen twee jaar vanuit particuliere klanten en makelaars hebben ontvangen zijn hierin verwerkt.

Zo hebben we gekozen om nog meer ruimte voor specifieke informatie te maken. Per onderwerp is er plaats voor een uitgebreide toelichting op de aangetroffen situatie. Ook is er in het vernieuwde rapport een betere verdeling gekomen tussen de woningspecifieke en algemene informatie. Wij hopen hierdoor de leesbaarheid van het rapport nog verder te hebben uitgebreid. U kunt een voorbeeld van het nieuwe rapport online bekijken door hier te klikken. 

Wij bedanken u voor alle suggesties die aanleiding zijn geweest voor de veranderingen in het rapport. We nodigen u uit om ook blijvend kritisch te zijn en uw opmerkingen en suggesties aan ons te melden.

Samen met u, blijven wij, voordurend op zoek naar perfectie.

Energiebesparing is hot item!
De vraag naar energiebesparing en energiebesparingadviezen neemt sterk toe. Bijna ieder week is er in de media en politiek wel op een of andere manier aandacht voor dit onderwerp. De toezeggingen vanuit het kabinet voor het verstrekken van substantiële subsidies zijn in gang gezet en zullen naar verwachting gaan bijdragen aan herstel van de economie. Daarnaast heeft de NHG extra ruimte geschapen in de voorwaarden om tot € 6.500 extra te mogen lenen voor energiebesparende maatregelen bovenop de standaard inkomensnormen.

Daarentegen is er nog steeds weinig interesse voor het energielabel voor woningen. Dit product wordt massaal genegeerd en daardoor blijven veel kansen liggen. Eind oktober 2009 is het ‘vernieuwde’ label gereed en zal ook het Ministerie van VROM hier weer in media en via campagnes aandacht voor gaan vragen.

perfectkeur heeft door de maanden heen haar energiebesparingsrapport, het perfectlabel, steeds verder doorontwikkeld. Wij geloven namelijk wel in de noodzaak en de positieve effecten van duurzaamheid en energiebesparing! Honderden miljoenen subsidie per jaar komen beschikbaar om energiebesparende maatregelen te nemen. Het maatwerkadvies van perfectkeur geeft een duidelijk beeld van mogelijkheden, besparingen, investeringen en terugverdientijden. Nu al worden hypotheken hierop afgestemd. De komende maanden zullen wij u hierover regelmatig informeren.

Kijk voor informatie ook op www.energiebesparingsrapportage.nl

 

Veranderde wetgeving omtrent email.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven als klant van perfectkeur. Per 1 juli 2009 echter veranderd de wetgeving voor het verzenden van e-mailberichten. Een nieuwsbrief die wordt verstuurd naar klanten, zoals deze, valt in principe buiten deze wetgeving, maar we willen u toch graag extra in de gelegenheid stellen om u voorkeuren voor het ontvangen van onze informatie nog eens extra aan te geven.

Wij vinden het goed om u te informeren over ons bedrijf en de marktontwikkelingen, maar begrijpen het uiteraard ook als u dat niet op prijs stelt! We willen u daarom nog eens uitdrukkelijk de gelegenheid geven om uw e-mailadres te verwijderen uit ons relatiebestand.

Door hier [UNSUBSCRIBE] te klikken ontvangt u geen informatie meer van ons!

 

Tekeningen en Plattegronden.

Nog voor de zomer worden de bouwkundigen van perfectkeur opgeleid en toegerust om plattegrondtekeningen te maken. In nauwe samenwerking met een softwareleverancier, maken wij het in de tweede helft van dit jaar mogelijk om voor een zeer scherp tarief tekeningen van een woning te laten maken.  Uiteraard gaan we ook zorgdragen voor zeer scherpe combinatietarieven wanneer de tekeningen wordt uitgevoerd in combinatie met een bouwtechnische keuring of met het energiebesparingsrapport.

Meer informatie volgt, binnen 2 weken, in een aparte nieuwsbrief.

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u weet versturen wij al een aantal jaren onze perfect businesspakketten met informatie, promotiematerialen en folderdisplays. Inmiddels hebben we ook A4 raamposters voor zowel bouwtechnische keuringen als een energiebesparingsrapport beschikbaar.

U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.