Energie Bespaar Advies

€ 275,-

Als nieuwe woningeigenaar zit u er warmpjes bij omdat Perfectkeur voor de verkoper al het energielabel van uw huidige woning hebben opgenomen. U krijgt het Energie Bespaar Advies daarom voor deze speciale prijs.

Ons Energie Bespaar Advies is de meest uitgebreide adviesdienst voor de verduurzaming van uw woning. Zo woont u meer comfortabel, u bespaart op uw energielasten én verhoogt direct de waarde van uw nieuwe woning.

 • Drie scenario’s
 • Incl. berekening
 • Maatwerk

Energie Bespaar Advies

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

Een Energie Bespaar Advies geeft u inzicht

Voor de verkoop van de woning heeft een energieprestatie adviseur van Perfectkeur het huidige energielabel vastgesteld. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de huidige situatie en daar kunt u van profiteren!

Image
Ook behaaglijk in de winter

Meer wooncomfort

Energiebesparende maatregelen zorgen ervoor dat het comfort in uw huis hoger wordt. Dat komt vooral door isolatie en beter beheersbare verwarming. Het Energie Bespaar Advies geeft u precies aan wat u moet doen om uw wooncomfort te verhogen.

In ons adviesrapport krijgt u overzichtelijk de maatregelen om energie te besparen.

Direct bestellen

Maak gebruik van dit unieke aanbod

Image
Bespaar geld en het klimaat

Bespaar op uw energiekosten

Energie besparen zorgt voor lagere energiekosten voor de woning. Zeker in deze tijden van hoge energieprijzen kan dat aanzienlijk voordeel opleveren.

Daarnaast draagt het bij aan de doelstellingen die wij gezamenlijk hebben gesteld ten aanzien van het klimaat. En dat laatste is eigenlijk geen keuze meer.

Ja, ik wil ook besparen

Wij geven advies. De rest doet u!

Image
Investeer alvast voor de toekomst

Verhoog de verkoopwaarde

Kies voor de juiste verduurzamingsmaatregelen en verbeter daarmee het energielabel van de woning. Een beter energielabel verhoogt de waarde van uw woning tot wel 10% (bron NVM). Bovendien is uw woning daarmee ook beter verkoopbaar.

Dit wil ik niet missen!

Investeer in uw woning

De rapportage

Volledig en overzichtelijk

Ons Energie Bespaar Advies is het meest uitgebreide energie adviesrapport in de markt. Onze EP-Adviseur komt persoonlijk bij u langs en doet een opname van uw woning waarbij alle facetten bekeken worden die van invloed zijn op de energie bespaarmogelijkheden. Aan de hand van geavanceerde rekensoftware maakt hij vervolgens een doorgerekend advies met concrete waardes waar u direct mee aan de slag kunt.

De belangrijkste onderdelen in het Energie Bespaar Advies

 • Vergelijk van uw huidige kosten t.o.v. het gemiddelde
 • Uw huidige energielabel
 • Overzicht van de besparing op uw energiekosten
 • Drie uitgebreide scenario's
 • Per scenario een overzicht van de te nemen maatregelen
 • Per maatregel een kostenindicatie
 • Per scenario de vermelding van het nieuwe energielabel
 • Per maatregel een uitgebreide toelichting
 • Persoonlijke op maat toelichting van onze adviseur

Aanvullend

Ook goed om te weten

Image
Belangrijk om te weten

In sommige situaties extra kosten

Het is belangrijk onderstaande extra voorwaarden in acht te nemen:

 • Prijs voor het Advies is voor woningen tot 500 m³
 • Korting is alleen geldig wanneer er na 1 januari 2021 een Energielabel is vastgesteld door Perfectkeur
 • Meerprijs voor iedere 100 m³ meer: € 35,-
 • De genoemde kosten zijn inclusief BTW

Veelgestelde vragen

Wat wilt u weten over het Energie Bespaar Advies?

Nee, dit doen wij bewust niet. Wij geven onafhankelijk verduurzamingsadvies waarin uw belang centraal staat. Zodra Perfectkeur ook leveranciers zou adviseren, komt onze onafhankelijkheid(en mogelijk daarmee de kwaliteit van ons advies) in het geding. Dat willen we uiteraard voorkomen.

Wij hechten veel waarde aan onafhankelijk advies. Wij hebben geen commercieel belang bij het adviseren van bepaalde energie besparende maatregelen en zetten uw belang voor het besparen van energie en verbeteren van uw wooncomfort centraal.

Bij een woning met een inhoud tot 500 m3 duurt de afspraak ongeveer 60 minuten. Bij grotere woningen kan dit uitlopen tot 90 minuten.

De adviseur bereid zich van te voren voor op basis van de door u ingevulde vragenlijst, om op locatie meteen op detailniveau advies te geven.

Let op: Nadat u uw bestelling heeft geplaatst om het onderzoek uit te laten voeren, krijgt u toegang tot ons persoonlijk ‘online klantenportaal’. Daarin vragen wij u om verschillende documenten te uploaden zoals o.a. uw energierekening, jaarnota energie en eventueel beschikbaar energielabel.

Heeft de woning een laag energielabel? Dan is het nog steeds interessant om met een energieprestatie adviseur te kijken welke verduurzamingsmogelijkheden er zijn voor uw woning. Na doorvoeren van de maatregelen in ons rapport heeft u verschillende voordelen:

 • Meer wooncomfort
 • Lagere energielasten per maand
 • Hogere waarde van uw woning

Wilt u, nadat u de verbetering heeft doorgevoerd, dit vastleggen in een nieuw (verbeterd) energielabel? Dan kan Perfectkeur het nieuwe energielabel tegen gereduceerd tarief vaststellen en aanmelden in het nationale register.

Aanvraag Energie Bespaar Advies

Bent u klaar voor een echte housewarming?

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)