Een gratis boom bij iedere bouwkundige keuring.

  1. Home
  2. Groengekleurd
  3. Een gratis boom bij iedere bouwkundige keuring.

Een gratis boom bij iedere bouwkundige keuring.

Bouwkundige keuring, volledig CO2 neutraal!

Wij willen graag heel bewust zijn van een stukje zorg voor onze aarde. Wij noemen dit rentmeesterschap een term die ook erg past bij de manier waarop wij te werk aan met onze diensten. Voor ons. Daarom werken wij dit jaar vanuit het thema “groengek(l)eurd” aan een CO2 neutraal jaar, en een CO2 neutrale organisatie.

De komende weken gaan wij de milieubelasting van onze bouwkundige keuringen compenseren. Dit doen we door bij iedere keuring een boom weg te geven die geplant wordt door het bedrijf Loyaltree. In een nu nog droog en leeg gebied, in Spanje, wordt een bos aangelegd. Een groeibos zou je het kunnen noemen, want voor de keuringen die wij uitvoeren, zullen er bomen worden geplant. Zo compenseren we onze CO2-uitstoot en wordt daar de omgeving weer groengekleurd.

Deze boom wordt eigendom van de klant en is terug te vinden in de handige Loyaltree app. Zo kunt u de voortgang van het planten, groeien en ontwikkelen van uw persoonlijk boom altijd volgen. Ieder moment van de dag. En het is uiteraard heel eenvoudig om er zelf nog eentje bij te planten of weg te geven!

Meedoen is heel eenvoudig. U ontvangt twee dagen nadat wij langs zijn geweest om te keuren, van ons een email. Met die email kunt u, direct uw eigen boom planten. De vervolgprocedure verloop vervolgens via Loyaltree.

 

NB: Deze actie is inmiddels beindigd.

Groengekleurd, Uitgelicht, Zakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.