Bouwkundige meeloopkeuring

  1. Home
  2. Bouwkundige meeloopkeuring

Wat is een bouwkundige meeloopkeuring?

Perfectkeur biedt u middels een meeloopkeuring een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren. De meeloopkeuring is specifiek bedoeld voor deskundig advies tijdens een bezichtiging of tijdens de drie dagen bedenktijd. Door de oververhitte woningmarkt plaatsen veel woningkopers een bod zonder ontbindende voorwaarden. Hierbij ontstaat het risico dat u voor grote verrassingen staat wanneer er achteraf gebreken blijken te zijn. Als woningkoper bent u namelijk verplicht om onderzoek te doen naar eventuele gebreken.

Bij een meeloopkeuring gaat een bouwkundig expert met u mee om de woning te bezichtigen. Hierbij controleert de expert de woning op gebreken en laat deze aan u zien. Zo weet u direct welke eventuele gebreken er zijn en krijgt u een schatting van de eventuele herstelkosten.

Let op: bij een meeloopkeuring is er alleen mondeling advies. U krijgt achteraf geen rapportage.

Wat kan ik verwachten bij een bouwkundige meeloopkeuring?

Onze bouwkundige gaat samen met u de woning bezichtigen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om visuele gebreken in kaart te brengen. Onze inspecteur loopt samen met u door de woning en laat per ruimte eventuele visuele gebreken zien. Zo krijgt u een goed beeld van eventuele gebreken die direct herstelt moeten worden, of die er in de nabije toekomst aan zitten te komen. Zo kunt u met een gerust hart een bod plaatsen, zonder verrassingen achteraf!

Wat kost een bouwkundige meeloopkeuring?

Een meeloopkeuring voor een woning tot 500 m³ kost € 199,- inclusief btw.
Meerprijs per 100 m³: € 25,-.

Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en heeft deze ruim de tijd om samen met u te kijken naar de woning.

Bouwkundige meeloopkeuring aanvragen

Hier kunt u een bouwkundige meeloopkeuring aanvragen. Geeft u liever uw opdracht telefonisch door, neem dan contact op met de afdeling planning 078 68 497 50 of ons gratis nummer 0800 0900 200. Eén van onze medewerkers noteert dan uw gegevens en kan de opdracht direct inplannen.

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.