Informatie over perfectkeur

Informatie over Perfectkeur B.V.

Perfectkeur BV is een onafhankelijk, zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van woninginspecties. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zelfstandige speler in de markt van bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen. Met meer dan 20.000 bouwkundige inspecties per jaar, hebben we als organisatie een duidelijk zicht op marktbewegingen en kwaliteit van het bestaande woningbestand.

Naast duizenden particulieren en makelaars die de kern vormen van onze klantenkring, mogen wij gemeenten, verenigingen, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoed beheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en scholen tot onze klantenkring rekenen. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten, waarbij onze kwaliteit in dienstverlening en eindproduct de constante en bepalende factor voor de eindklant is.

Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! In ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden is Perfectkeur BV een absolute voorloper in de markt. Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is ons kwaliteitsniveau gewaarborgd.

Ontstaan van ons bedrijf.

Perfectkeur is een landelijk opererende organisatie, die actief is op het gebied van bouwkeuringen, onderhoud en beheer van woningen en onroerend goed voor particulieren, instellingen en het midden en kleinbedrijf. Het ontstaan van Perfectkeur komt voort uit een aannemers en onderhoudsbedrijf. Vaak werd onze hulp ingeroepen door soms tot wanhoop gedreven kopers van een woning, die er na de koop achter kwamen dat de bouwkundige staat van de woning vele malen slechter was dan ze hadden ingeschat. Daarnaast kwamen we zowel bij het assisteren van aannemers alsmede bij het afhandelen van opleveringen schrijnende situaties tegen met betrekking tot de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden.

Ook in het midden- en kleinbedrijf hebben we vast moeten stellen dat opdrachtgevers regelmatig ontevreden zijn over de geleverde prestaties van de uitvoerende partij met betrekking tot bouwwerkzaamheden. Perfectkeur heeft daarom, zowel voor de particuliere als zakelijke markt, een breed en doordacht programma ontwikkeld, hetwelk onze klant op bouwkundig gebied van het begin tot het eind kan ondersteunen waardoor eerder genoemde problemen kunnen worden voorkomen.

Perfectkeur is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking voor de uitvoering van bouwtechnokeuringen, onderhoudsplanningen, opleveringen, vooropnames en overige bouwkundige zaken. Perfectkeur werkt met bouwkundigen die in vaste dienst zijn. De onderzoeken worden uitgevoerd voor particulieren, banken, verzekeraars, makelaars, hypotheek verstrekkers, VVE’s en taxatiebureaus.

Neemt u even de tijd ons aanbod door te nemen via de informatie op de website. Wilt u persoonlijk advies? Bel gerust 078-6849750. Wij verzekeren u ervan dat enkele minuten tijd op dit moment, u in de toekomst vele uren tijd en zorgen zullen besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.