iMak™ het meest innovatieve maatje voor makelaars

  1. Home
  2. iMak™ het meest innovatieve maatje voor makelaars

Lancering: iMak™ het meest innovatieve maatje voor makelaars

Het voorjaar komt eraan en de woningmarkt zit op slot. Dit gaan wij doorbreken!

Ridderkerk – 31 maart 2022. Perfectkeur, Blinqlab en Cribb hebben als leidende partijen in de woningmarkt de handen ineengeslagen en het perfecte makelaarsmaatje ontwikkeld. Op basis van de data van honderdduizenden woningen van Perfectkeur, Blinqlab en Cribb zijn wij ervan overtuigd dat het met uiterst intelligente algoritmes mogelijk is om een totaal ander zicht op de woningmarkt te krijgen.

Zo combineren we slimme technologie met een schat aan data, kennis en ervaring. Omdat we dagelijks woningen bezoeken, klanten spreken en beschikken over woonwensen van klanten, wordt onze iMak™  steeds intelligenter en betrouwbaarder. Iedere succesvolle makelaar heeft straks zijn eigen iMak™  bij zich. Deze robot is dé oplossing voor het huidige en toekomstige aanbod én zorgt voor alle informatie en antwoorden op lastige vragen rondom de aan- en verkoop van de woning.

Wat doet iMak™ ?

iMak™  analyseert bouwkundige data via de software van bouwtechnisch adviesbureau Perfectkeur en combineert dit met informatie vanuit de beschikbare woning en zoekersdata in Cribb, de hotspot voor woningaanbod. Deze informatie wordt aangevuld en verrijkt met de beschikbare plattegronden, fotografie en 3D visualisaties van Blinqlab.
Op basis van het klantprofiel scant iMak™  de woningmarkt af voor de geschikte woning voor de klant. Zelfs woningen die nog niet in de verkoop staan worden gescreend. iMak™  toetst hierbij of de woningeigenaar wellicht wel bereid is om de woning te verkopen. Er is op het niveau van de TU Delft meegedacht met het ontwikkelen van het algoritme dat onder andere rekening houdt met de gedragspatronen van woningeigenaren.

In de eerste pilot in gemeente Raamsdonksveer is het algoritme van iMak™  uitgebreid getest i.c.m. gegevens uit de basisregistratie van de gemeente. Hierbij bleek iMak™  zeer succesvol en oversteeg het beschikbare aanbod via iMak™  het Funda aanbod met een factor 10. Eindelijk is er dus weer beweging in de woningmarkt en succeskansen voor de makelaar!

Wilt uw makelaardij als eerste de iMak™  testen?

Voor de volgende stap in de pilot zoeken we 150 makelaars verspreid over heel Nederland om de iMak™  een  maand lang te testen. Zo kunnen we de interactie met makelaars evalueren en waar nodig verbeteren.

Heeft u interesse? Meld u aan voor onze Lunch Online op vrijdag 8 april om 12:00 uur. Tijdens deze sessie vertellen we u meer over de achtergronden en mogelijkheden tot samenwerking. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn tijdens de live presentatie, sturen wij u de link om de Lunch Online terug te kijken. U dient zich daarvoor ook aan te melden.

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerrit van der Heide
E-mail: pr@perfectkeur.nl

Aanvragen webinar link!

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt per ommegaande email de toegang tot het Lunch Online webinar van vrijdag 8 april.

  • U ontvangt per ommegaande op dit e-mailadres de uitnodiging met link voor deze zoom-meeting