Onderzoek en advies


Bouwkundig
onderzoek

Asbest
onderzoek

Energie
onderzoek

Onderhoud
onderzoek

Specialistisch
onderzoek

Wij leveren diensten op maat!


Perfectkeur levert als bouwkundig adviesbureau een breed scala aan bouwtechnische keuringen, verzorgt opleveringen, vooropnames en onderhoudsplanning voor uw woning, zakelijk vastgoed, school, gebouw, kerk of Vereniging van Eigenaren. We maken onderscheid in onze specifieke dienstverlening voor particulieren en zakelijke klanten.

Perfectkeur is een zeer ervaren en breed deskundig bouwkundig adviesbureau. Ons personeel heeft diverse specialisaties. Voor ieder bouwkundig probleem waar advies of onderzoek bij nodig is, bieden wij een oplossing. Mocht u in onderstaand overzicht niet de dienst vinden, die direct bij uw vraag past, neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor al uw vragen over onze diensten en de mogelijkheden die een bouwkundige inspectie biedt, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch op 078-6849750 of indien gewenst per email.

Gecertificeerd & Betrouwbaar


Onze kernwaarden


Perfectie

Perfectkeur, het oog van de meester! Onze naam Perfectkeur zegt het al, perfectie is bij ons slechts een vertrekpunt.

Perfect is niet goed genoeg zolang er nog ruimte is om te verbeteren.

Eigenzinnig

Een vleugje eigenzinnig bijvoorbeeld m.b.t. de ontwikkeling van nieuwe rapportages en unieke inspectiemethoden.

Perfectkeur staat daarom al jarenlang bekend als toonaangevend en grensverleggend op het gebied van bouwkundige inspecties.

Bevlogen

U kunt ons met recht bevlogen noemen. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van vastgoed inspecties.

In 15 jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen.

Betrokken

De grote onderlinge betrokkenheid binnen ons team is de basis voor de relatie met onze klanten.

Dagelijks helpen wij vriendelijk en enthousiast, snel en zorgvuldig, onze particuliere en zakelijke klantenkring. Dat zorgt voor veel trouwe klanten.

Vasthoudend

Wij zijn vasthoudend als het gaat om het leveren van kwaliteit als de constante factor in dienstverlening en eindproducten.

Ondanks het feit dat we een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten aanbieden.

Innovatief

Eén van onze belangrijkste kernwaarden is innovatie. Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan!

Doorgaan met ontwikkelen waar anderen al tevreden zijn.

Onze reviews


Lees online wat onze klanten zeggen!