Persbericht: Perfectkeur – de Asbest Analyse Kwast (AAK)

UPDATE OP PERSBERICHT – 04-04-2019

Door de overweldigende vraag, naar onze nieuwste innovatie de AAK (Asbest Analyse Kwast), is de levertijd voor nieuwe orders opgelopen tot 01 april 2020. Helaas kunnen we dus momenteel niet aan de vraag voldoen. In plaats van de AAK brengen wij u daarom graag ook de AAM (Asbest Analyse Mensen) onder de aandacht.

Tot we voldoende productie op gang hebben kunt u zoals u gewend bent gebruik blijven maken van onze AAM. Deze gecertificeerde en betrouwbare inspecteurs zullen u ook helpen om asbest te lokaliseren. Ook monsterafname en de analyse zullen ze, hoewel niet zo snel als de AAK, toch wel met een nog hogere betrouwbaarheid uitvoeren. En we staan garant voor de snelle levering van rapportages.

Meer informatie en een filmpje van de AAK vindt u op perfectkeur.nl/aak
Meer informatie en voor het aanvragen van onze AAM kijkt u op: perfectkeur.nl/diensten-overzicht

Ps. Wilt u toch zelf aan de slag, dan hebben we voor u ook nog ons AAP (Asbest Analyse Pakket).
Bestel deze op http://perfectkeur.nl/diensten-overzicht/asbest-analyse-pakket/

 

Hendrik-Ido-Ambacht 28 maart 2019 – De Asbest Analyse Kwast (AAK) is een nieuwe revolutionaire ontwikkeling in asbestonderzoek. Ontwikkeld door Perfectkeur in samenwerking met enkele grote marktpartijen en toezichthouders. Het antwoord op de voortdurend groeiende roep naar een snelle onderzoeksmethode. Een methode die zonder gezondheidsrisico of ingewikkelde maatregelen snel kan vaststellen of een materiaal mogelijk asbest bevat. De druk om te voorzien in een dergelijke onderzoeksmethode is de laatste jaren sterk toegenomen. Vooral rondom de aan- en verkoop van woningen is deze tool buitengewoon handig.

Aanwezigheid van Asbest wordt in toenemende mate als een probleem ervaren ook door de regelgeving die de overheid hieromtrent heeft ontwikkeld. Makelaars, woningbouwcoöperaties en vereniging van eigenaars, zijn grote bedragen kwijt om het kostbare onderzoek naar asbest uit te laten voeren. Onderzoeken die hoe dan ook altijd gepaard aan met risico’s voor de gezondheid van de inspecteur en zijn omgeving.

De Asbest Analyse Kwast (AAK) brengt daar voorgoed verandering in. Deze handig te hanteren tool heeft zijn naam te danken aan de ‘kwast’ die middels nanotechnologie op nanoniveau een vezel losstrijkt van het verdachte materiaal. Deze nanoscopisch kleine vezel wordt door de ‘kwast’ direct opgenomen waardoor elk gevaar voor gezondheid direct wordt uitgesloten. Binnen enkele milliseconden geanalyseerd op de aanwezigheid van asbest. Als er asbest wordt aangetroffen laat de kwast een rood spoor na, is er geen asbest in het materiaal dan zal het spoor groen zijn

De AAK is eenvoudig aan te sluiten op uw eigen iPad of Android Device en te koppelen met de bijbehorende App. De app is een geavanceerd stukje software die analyse resultaten opslaat en de mogelijkheid geeft om deze te koppelen aan de door uw gehanteerde rapportage software. Dit kan eenvoudige middels een export of een API ook kunt u via de app instellen dat iedere resultaat vanaf uw AAK automatisch naar uw mail wordt verzonden.

Deze handige tool is te verkrijgen via de website van Perfectkeur.

Kijk voor prijzen, informatie en om te bestellen op www.perfectkeur.nl/aak

Informatie en vragen kunt u stellen via Albert van der Heide 078-6849750 of a.vanderheide@perfectkeur.nl

Afbeelding bij dit bericht mogen vrij gebruikt en verspreid worden.

 

Stuur mij het vrijblijvend informatiepakket over de AAK.

[contact-form-7 id=”27383″ title=”aak_copy”]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.