Bouwkundig consult

  1. Home
  2. Bouwkundig consult

Wat is een bouwkundig consult?

Perfectkeur biedt u middels het bouwkundig consult een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren. Specifiek bedoeld voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen. Het bouwkundig consult is eigenlijk het raadplegen van een bouwkundige ter plaatse voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

Wat kan ik verwachten bij een bouwkundig consult?

Onze bouwkundige komt bij uw langs om een enkelvoudig probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door. Op die manier dragen we er zorg voor dat altijd de juiste kennis op de juiste plaats komt. De bouwkundige doet geen beoordeling van verschillende of meerdere problemen aan de gehele woning. Hiervoor bieden wij andere diensten zoals een uitgebreide bouwtechnische keuring.

Wat kost een bouwkundig consult?

De kosten voor een bouwkundig consult bedragen vanaf € 199,- inclusief BTW.

Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en heeft deze ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundig probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventuele rapportage. Wanneer er behoefte is aan een rapportage over de bevindingen van de inspecteur rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs.

vanaf € 50,- voor een eenvoudige rapportage bevindingen zonder kostencalculaties. (demorapport)
vanaf € 150,- voor een uitgebreide rapportage bevindingen inclusief kostenbegrotingen. (demorapport)

NB: U kunt zelf ter plaatse, in overleg met de bouwkundige, bepalen of u een rapportage wenst. U hoeft dit niet vooraf te beslissen!

U kunt ook eerst telefonisch overleggen met onze bouwkundige helpdesk.
De bouwkundige helpdesk is te bereiken op 078-6849750.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.