Een spaghetti van elektra, dat zet je toch aan het denken. Wat is er gebeurd dat iemand dit kunstwerkje in elkaar heeft gezet? Voor je het goed en wel beseft begint je fantasie zachtjes te bewegen. Was het heimwee, honger of gewoon knutseldrang?

Het zou zomaar kunnen dat dit in elkaar gezet is door iemand die luistert naar de naam Tonio, Vito of Mario. Een romantische vakantieliefde aan het Lago di Garda. Een liefde die uitliep op een verblijf in een keurig rijtjeshuis in de koude straten van Aalsmeer, Lelystad of Houten. Een huis waarin die prachtige blonde Nederlandse vrouw onze Mario uiteindelijk ook gewoon aan het werk heeft gezet.

Niet langer een leven van terrasjes, rosé-tjes en olijfjes in het heerlijke zonnetje… Nee, de liefde bracht Mario op de knieën om een extra stroomvoorziening te installeren in verband met introductie van de extra grote wasmachine die de komst van hun derde kindje met zich meebracht.

En op zijn knieën voor de meterkast dwaalden de gedachten van Mario af… naar de keuken van di Mama… naar di absoluto volmaakte spaghetti, die perfecto pasta, het zonnetje in de achtertuin en de schaduw van de olijfbomen. En Mario merkt het bijna niet dat zijn handen langzaam maar zeker de meterkast laten veranderen in een monument, een kunstwerk ter ere van mama’s spaghetti.

En als zijne vrouwe erre togge ietse vanne zegge, mompelle hij hele hele zachtjes… Fatti i fatti tuoi…

Meldingen ontvangen?

Wilt u voortaan een melding krijgen als er een nieuw verhaal of filmpje wordt geplaatst?
[mc4wp_form id=”7816″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.