Baliedisplay en bijbehorende folders.

Heeft u hem al, onze handzame baliedisplay met de bijbehorende folders? De folders geven informatie over bouwtechnische keuringen en andere gerelateerde diensten. Deze folder is speciaal ontworpen voor makelaars. Heeft u de display en bijbehorende folders nog niet? Vraag hem dan vandaag nog aan door hier te klikken. U kunt via deze link ook alleen de folders bestellen om uw display aan te vullen.

Energielabel voor woningen.
De definitieve certificering van onze medewerkers is inmiddels zo goed als afgerond. Over twee weken zullen wij u middels een aparte nieuwsbrief volledig infomeren over de stand van zaken aangaande het Energielabel en/of het EPA-Maatwerkadvies. Onze vaste klanten ontvangen in de loop van volgende week deze informatie alvast per post.

perfectkeur marktonderzoek!

Om beter inzicht te krijgen in de beleving van onze klanten bij onze dienstverlening, onderzoeken wij regelmatig de klanttevredenheid. Op onze enquête (klik hier) die wij – steekproefsgewijs – verzenden, hebben wij een respons van ruim 75% De beoordeling van contact met het kantoor en de snelheid van inplannen beoordeelt 86% van onze klanten als goed tot uitstekend. De communicatie met onze inspecteurs beoordeelt 88% van onze klanten als goed (42%) tot uitstekend (46%). Over de inhoud van het rapport geeft 96%van onze klanten een positieve beoordeling. De algemene indruk van perfectkeur wordt door 95% van onze klanten als positief benoemd. Hoewel we best trots op de uitslag van dit onderzoek zijn, wil het nog niet zeggen dat wij hiermee tevreden zijn. Graag horen we van u suggesties hoe wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren, heeft u een suggestie? Laat het ons weten klik hier

Vloerinspectie betonrot.

Een hele specifieke inspectie binnen de vastgoedbranche is de zogeheten vloerinspectie. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijke aanwezigheid van betonrot in vloeren. De betonrot die ontstaat door aanwezigheid van calciumchloride, komt voor in vloeren die zijn geleverd door de fabrieken Kwaaitaal en Manta. Deze probleemvloeren zijn geproduceerd van eind jaren ’60 tot begin jaren ’80. perfectkeur verzorgt de inspecties conform de Norm CUR Aanbeveling 79, tevens wordt door ons een hersteladvies bijgevoegd met 20 jaar garantie op de uitvoering. Kijk voor meer informatie op onze speciale website www.betonrotonderzoek.nl

Onderhoudsplan en VvE!

De meerjaren onderhoudsbegrotingen van perfectkeur zijn inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke activiteit van perfectkeur. Met name in verband met de gewijzigde wetgeving en verplichtingen van woningeigenaren binnen een VvE, gaan steeds meer verenigingen van eigenaren het belang inzien van een meerjaren onderhoudsbegroting voor hun appartementen. Speciaal voor deze dienst is er een website gelanceerd. Op deze website zijn ook vernieuwende webtools ingebouwd zoals een online programma. Aanvullende diensten zoals Technisch Beheer behoren tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Kijk op www.onderhoudsplanning.nl of bel gratis 0800 0900 200 en vraag naar de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend kunnen wij u een offerte en een voorbeeldexemplaar doen toekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.