Ontwikkelingen bij perfectkeur!

Het is alweer enkele maanden geleden dat u een laatste nieuwsbrief van ons heeft ontvangen. Dit komt niet omdat er in tussentijd niets was te melden. Integendeel de afgelopen maanden waren druk en vol nieuwe ontwikkelingen waar we met vol enthousiasme zeer actief mee bezig zijn geweest.

Eén van de ontwikkelingen, die u mogelijk al heeft opgemerkt is het vernieuwde logo van perfectkeur. U zult op steeds meer uitingen ons opgefriste logo tegenkomen in verschillende vormen en kleuren. Daarnaast zullen wij de naam Perfectkeur® gaan gebruiken voor de bouwtechnische keuringen. Het duidelijk profileren van onze producten en diensten is één van de ontwikkelingen waar u verder over kan lezen in deze nieuwsbrief.

perfectkeur streeft altijd naar vernieuwingen, verbeteringen en neemt het voortouw in deze markt, die volop in beweging is. Dit voortdurend streven naar een verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening is ondermeer zichtbaar geworden in de ISO 9001-2000 certificering die we hebben verkregen.

De afgelopen maanden hebben we in verschillende regio´s ons bouwkundige team mogen uitbreiden met vaste medewerkers. Ook op het hoofdkantoor te Hendrik Ido Ambacht zijn enkele nieuwe medewerkers, ter uitbreiding van het team, inmiddels ingewerkt en volledig operationeel.

Raamposters en Folders.

perfectkeur probeert met haar producten ook een meerwaarde te bieden voor u en uw klant. Daarom bieden wij aantrekkelijk kortingen en vergoedingen voor onze vaste relaties. Mogelijk is het voor u daarom interessant om onze producten te promoten. Wij bieden u daarin graag ondersteuning. Er zijn gratis raamposters (A4) en folders in een handige kleine baliedisplay voor u beschikbaar.

Vraag nu direct gratis promotiemateriaal aan, telefonisch 0800-0900200 of online (klik hier).

Een nieuw product, kans in de crisis.

In turbulente tijden van kredietcrisis en dreigende recessie gaan consumenten op zoek naar ruimte in hun maandlasten. En waar is deze sneller te vinden dan in de nog altijd stijgende (klik hier) energielasten.

perfectkeur ontwikkelde daarom het Perfectlabel. Een zeer uitgebreid energiebesparingsrapport rondom de kern van het ‘verplichte energielabel’. Dit is een product wat met name ook voor de verkopende partij interessant kan zijn om onderscheid te maken bij de verkoop van de woning. Het energielabel is hiermee omgebogen tot een positief verkoop argument en bied ook daadwerkelijk een meerwaarde. Er wordt hiermee niet alleen de wettelijke verplichting voldaan, maar er is ook direct zichtbaar welke kansen er zijn om de maandlasten te verlagen.

U kunt het energiebesparingsrapport doorbladeren op www.perfectlabel.nl. De kosten van het rapport zijn 175,- all. incl. Voor u als makelaar komt daar nog een interessante korting bovenop.

In volgende nieuwsbrieven zullen wij telkens een van de door ons geleverde diensten of producten verder belichten. U vindt uiteraard alle informatie, producten en diensten terug via onze website www.perfectkeur.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.