Vierde Nationaal Symposium Makelaardij

Ook perfectkeur zal wederom op dit symposium aanwezig zijn. Op deze dag introduceren wij OaseView! Wij staan met een team deskundigen klaar om u te informeren over de mogelijkheden met betrekking tot de maatwerkadviezen en de subsidiemogelijkheden.  Een ‘gratis’ maatwerkadvies aanvragen behoort op de beurs tot de mogelijkheden!

Voorbeeldmateriaal van bouwkundige rapportages en maatwerkadviezen liggen voor u gereed. U kunt deze, voorzien van informatie over prijzen en onze uitstekende service en garanties, afhalen bij onze stand.

 

Energiebesparing Maatwerkadvies (‘gratis’)

perfectkeur loopt altijd voorop in ontwikkelingen en trends. Wij willen ons ook maximaal inzetten om het energiebewustzijn van de consument te vergroten. Momenteel is er een subsidie van € 200,- op het maatwerkadvies!

Tot 31 december 2009 levert perfectkeur de maatwerkadviezen voor dit gesubsidieerde bedrag. Dit is een tijdelijke actie. Per 1 januari 2010 zullen de tarieven worden verhoogd naar € 250,- inclusief BTW.

Vraag, als zakelijke klant, naar onze aantrekkelijke schaalvoordelen en bonusvergoedingen die samenhangen met dit product.

TIP: Vraag nu, bijvoorbeeld voor uw eigen woning, een ‘gratis’ energiebesparingsrapport aan en maak kennis met een uniek product met onontdekte kansen. Wij zijn ervan overtuigd dat vanuit het enthousiasme wat deze ervaring u geeft, u de kansen die dit product biedt in de huidige markt volop zal gaan benutten. Deze kunt u nu ook direct online aanvragen!

 

Energiebespaarmakelaar!?

Door de ontwikkeling van bovenstaande producten en de kansen op deze markt ontstaat er een nieuw buitengewoon interessant verdienmodel voor makelaars! Bent u de onderscheidende makelaar en ziet u zichzelf participeren in de rol van woningregisseur?

Vraag gerust meer informatie aan of maak een afspraak. Medio 2010 zal deze dienst zich verder ontwikkelen en kunt u als makelaar zich verder in deze diensten en uitstraling gaan onderscheiden. Meer informatie? mail naar albert@perfectkeur.nl of bel voor een afspraak 078-6849750 en vraag naar Albert van der Heide.

 

Oaseview.

Oaseview is een real-time internetmodule waarop het mogelijk is uw woningvoorraad op meer dan 135 energetische- en bouwkundige scenario’s door te rekenen en te optimaliseren. Oaseview is geschikt voor iedere makelaar die actief betrokken is in het aan- en verkoopproces en bereid is mee te denken in de energiebesparingmogelijkheden voor woningeigenaren. Consumenten kunnen middels een eigen inlog, op basis van de opnamegegevens in Oaseview, diverse varianten van maatregelpakketten voor de woning proberen.

Korte mededelingen

– Per 1 januari zullen er kleine wijzigingen plaatsvinden in de consumentenverkoopprijzen, u ontvangt binnekort meer informatie per brief.
– Nieuw foldermateriaal, raamposters en baliedisplays zijn weer voorradig, deze kunt u hier aanvragen.

– De rapportage van de bouwtechnische keuring is in layout gewijzigd, klik hier voor een voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.