Uitnodiging aan alle makelaars !

Woensdag 21 november 2007 is het zover, het nationaal symposium voor makelaars heeft dan plaats. Ook u bent hierbij uitgenodigd om hieraan gratis deel te nemen. Let op: de inschrijvingen zijn beperkt en VOL=VOL.  Wilt u toegang dan kunt u zich hier nu direct gratis registreren. Wilt u eerst het, zeer interessante, programma voor deze dag inzien? Klik dan hier voor uitgebreide informatie over deze dag.

Let op: tijdens de beurs presenteren wij een bijzondere actie. U kunt daaraan ook deelnemen zonder de beurs te bezoeken. In een volgende mailing, welke wij ca. 1 week voor de beurs verzenden zullen wij hierop terugkomen.

perfectkeur presenteert een bijzondere actie
Actueel en veel besproken: het energielabel! perfectkeur lanceert op de beursdag van 21 november daarom een spectaculaire actie. Van dit aanbod kunnen wij u op dit moment nog niet veel meer vertellen, dan dat het bijzonder en verleidelijk is. Niet alleen voor u en uw collega’s, maar ook voor u om uw (potentiële) klanten een aantrekkelijk aanbod te doen. Voor al uw opdrachten voor energielabels kunt u die dag gebruik maken van deze wel heel bijzondere actie, van deze actie kunt u in 2007 en heel 2008 profiteren.

Ongeveer 1 week voor aanvang van de bovengenoemde beurs sturen wij u de mogelijkheden en voorwaarden van deze actie in een nieuwsbrief toe. U kunt zich dan voorbereiden en op 21 november 100 % profiteren. Heb daarom nog even geduld met het onderbrengen van uw energielabels bij een adviseur, maar wacht op onze actie!

Ongekende service

Service is een belangrijke factor voor alle partijen die zich commercieel op de woningmarkt begeven. Wij, als perfectkeur, proberen daarin als geen ander met u mee te denken. Zoals bekend bieden wij een ongekende service, factureren aan uw klant, debiteren retourprovisies, handelen klachten af, ondersteunen bij het automatiseren van uw opdrachten, promotie en presentatie. Ook nu met alle veranderingen op gebied van energielabeling denken wij weer 100 % mee. perfectkeur heeft het certificeringtraject achter zich en zal op korte termijn als gecertificeerd adviseur op de site van VROM te vinden zijn.  Voor uw totaalpakket op gebied van energieadviezen en bouwtechnische keuringen kunt u op perfectkeur rekenen, nu en in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.