Energie prestatie advies? Wij zijn er klaar voor !

Het besluit is gevallen. Op 17 november 2006 heeft de ministerraad besloten dat het Energielabel verplicht wordt. Als er voldoende adviseurs zijn tenminste. Wordt het 1 januari, 1 april of 1 juni? Wordt het 2007, 2008 of 2009? Wordt het verplicht voor kantoren, woonhuizen of alleen openbare gebouwen? Wordt het verplicht voor iedere individuele woning of per woningblok? Wordt het EPA of EPBD.

De constante stroom van onzekerheden en wijzigingen maakten het er niet makkelijker op om goed voorbereid te zijn.  Dat betekent echter niet dat wij hebben stilgezeten of niets hebben gedaan. Wat de veranderingen ook nog mogen zijn, één ding is nu al zeker. perfectkeur is erop voorbereid om u, ook hierbij, van dienst te zijn. En niet pas in 2007, 2008 of 2009, maar ook vandaag al!

 

Blijven innoveren !

Al onze inspecteurs zijn inmiddels uitgerust met de handige ‘spycam’, waar we u in een vorige nieuwsbrief over informeerden (klik hier). Inmiddels kunnen wij u ook weer een nieuwe dienst aanbieden, namelijk thermografische inspectie. Thermografische inspectie geschiedt middels een infraroodcamera. Infrarood is niet zichtbaar voor het menselijk oog. Het is ‘onzichtbaar licht’ omdat, de golflengte te lang is voor de menselijke waarneming. Thermografische camera’s geven beelden van de onzichtbare infraroodstraling en maken het mogelijk om contactloos en zeer nauwkeurig temperaturen te meten. De camera’s zijn waardevolle diagnostische hulpmiddelen met vele toepassingen. Met behulp van thermografie kunnen we, voor u, op een efficiënte manier problemen opsporen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website (klik hier).

 

Zekerheidskeuring !

Als reactie op een groeiende vraag uit de markt heeft perfectkeur recent de zekerheidskeuring geïntroduceerd. Wat houdt dit in? Bij een zekerheidskeuring wordt een inspectie uitgevoerd conform de normale standaard aankoopkeuring van perfectkeur, alleen in zeer uitgebreide vorm, waarbij indien nodig en na toestemming ook onderdelen tijdelijk kunnen worden verwijderd. Naast genoemde zaken die zeer uitgebreid worden geïnspecteerd, worden ook alle installaties gekeurd conform de geldende normen. De omvang van de keuring wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Naast genoemde zaken die zeer uitgebreid worden geïnspecteerd worden ook alle installaties gekeurd conform de geldende normen. Voor inspectie van bijvoorbeeld gas, ventilatie, verwarmingsinstallaties, sanitaire installaties, elektrotechnische installaties, dakwerken, rookgasafvoersystemen, loodgieterwerken, mechanische ventilatie, ongedierte, energie prestatieadvies,  brandbeveiliging, veiligheid (politie keurmerk) wordt met gecertificeerde (KEMA) organisaties samengewerkt. Deze keuringen worden uitgevoerd volgens de geldende en actuele NEN-Normen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.perfectkeur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.