Energieadvies voor gebouwen, kansen voor de makelaardij!

In een markt die steeds meer inventiviteit en veelzijdigheid vraagt hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met een nieuwe gecertificeerde dienst, het zakelijke energieadvies (EPA-U).

Heeft u in uw bestand ook zakelijk vastgoed? Heeft u winkelpanden, bedrijfshallen of kantoren die, via uw bemiddeling, te huur of te koop worden aangeboden? Overweeg dan eens om een pand extra aantrekkelijk te maken met een energiebesparingadvies voor de zakelijke markt. Met een energiebesparingadvies heeft de potentiële koper of huurder direct een goed beeld van de energetische kwaliteit en besparingsmogelijkheden die het object biedt.

perfectkeur is uw gecertificeerde partner op het gebied van energieadvies voor particuliere woningen. Als BRL9500-03/04 gecertificeerd adviesbureau zijn wij voortaan ook voor zakelijk energieadvies de juiste partij.

Voor u als makelaar geven wij een korting van 15% op dit advies.

Deze korting kunt u uiteraard ook als bemiddelingsvergoeding ontvangen.

Voor meer informatie, over prijzen en vergoedingen, mailt u naar epa-u@perfectkeur.nl, belt u met 078-6849750 of u kunt ons zakelijk informatiepakket hier online opvragen.

 

Markt is aarzelend, maar komt wel op gang?
De markt komt in 2011 wel heel aarzelend op gang. Hoewel het leek dat in de eerste maanden van dit jaar de transactie aantallen waren toegenomen, kwam er in de maand maart weer veel negatieve berichtgeving rondom hypotheekregels. Al met al lijkt er een lichte stijging te zijn in het aantal verkochte woningen. Neemt niet weg dat de prijsdruk en verkooptermijn nog steeds onverminderd hoog is. In de nieuwbouwsector lijkt er zelfs nauwelijks sprake van ook maar enig herstel of zelfs maar consolidatie. Bouwondernemingen publiceren negatief na negatief bericht over hun verwachtingen en orderportefeuille.

Ondertussen lijkt de overheid een inhaalslag te willen maken met de regelgeving rondom hypotheken. Ook de hypotheekverstrekkers en banken trekken de teugels nog strakker aan om hun risico’s te minimaliseren. En daarbovenop voelen partijen als het IMF en De Nederlandse Bank zich ook nog eens verplicht om de hypotheekrenteaftrek weer eens sterk ter discussie te stellen.

Resumerend moeten we concluderen dat er nog geen hele positieve weg is ingeslagen, als je het vanuit het perspectief van de huizenmarkt bekijkt. Het blijft voor alle betrokkenen bij de woningmarkt zaak om innovatief, veelzijdig en flexibel om te gaan met de huidige situatie. De huidige markt biedt ook zeker kansen en wij ondersteunen u daar graag bij.

perfectkeur heeft het jaar 2011 tot op heden wel positief ervaren. De vraag naar zekerheid en de tijd die de consument heeft om haar aankoopbeslissing te overwegen leidt er vooralsnog toe dat veel kopers toch kiezen voor een kwaliteitskeuring. Ook zien we bij de diensten rondom ons basispakket, zoals bijvoorbeeld het hierboven genoemde zakelijk energieadvies, sterk toegenomen belangstelling ook vanuit de makelaardij.

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u mogelijk inmiddels weet verstrekken wij al een aantal jaren onze perfect businesspakket met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

U kunt hier ook snel en eenvoudig folders bijbestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.