Inleiding

De eerste nieuwsbrief is positief ontvangen, bewust houden we deze nieuwsbrief beknopt, kort en krachtig. Wilt u over bepaalde onderwerpen meer informatie dan kunt u direct contact met ons opnemen. De ontwikkelingen gaan in razende vaart, op alle fronten krijgen makelaars, kopers en verkopers te maken met allerlei wettelijke verplichtingen. perfectkeur loopt met al deze ontwikkelingen voorop en zal hierin de komende periode een passende rol in gaan vervullen.

 

Gratis wokken met al uw personeel, collega’s, familie of vrienden?

Steeds meer kantoren weten de weg naar perfectkeur te vinden. Sinds 1 april heeft perfectkeur het Perfect Business pakket gelanceerd, waarbij gespaard kan worden voor wokpunten. Elke keuring levert 1 wokpunt op. Bij 5 wokpunten verzorgt perfectkeur een wok arrangement voor 1 persoon. Hoe sneller u spaart… Heeft u interesse neem dan contact met ons op !

Nieuws over aan- en verkoopkeuringen

Om aan alle wensen van kopers, verkopers, eigenaren en opdrachtgevers tegemoet te komen wordt de dienstverlening en service van de perfectkeur inspecteurs steeds verder geoptimaliseerd. Inmiddels zijn aan de standaard uitrusting overschoenen toegevoegd ! Maandelijks worden de inspecteurs bijgeschoold op verschillende onderwerpen, de komende tijd staan o.a kruipruimte ventilatie en isolatie op het programma tevens zal er flink worden bijgeschoold op gebied van houtwormen en andere houtknagende insecten.

Ontwikkelingen technologie

Bij perfectkeur kan elke keuring als rapport online worden geplaatst. Bij gebruik van het Perfect Business pakket is deze service gratis ! Door middel van een link op uw website bij de te verkopen woning kunnen klanten direct inzage krijgen in het bouwkundige rapport.

>> Kijk voor voorbeelden bij uw collega <span”>Kleinhout Makelaardij te Haarlem <<

Baliedisplay

Medio mei zijn de folders weer beschikbaar om de bouwtechnische keuring naar uw klant te promoten. Deze worden gepresenteerd in een balie display. Deze transparante display is voorzien van 100 folders. Wilt u deze display gratis ontvangen neem dan contact op met ons kantoor op 078-6849750.

Samenwerking

Om de kwaliteit hoog te houden en de groei gezond, is perfectkeur altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Zo is er inmiddels een vergaande samenwerking met meerdere landelijk werkende taxatiebureaus. perfectkeur staat garant voor een snelle uitvoering en heeft een landelijke dekking. Ook voor de uitvoering van gespecialiseerd onderzoek bij complexe problemen of gebreken heeft perfectkeur de nodige kennis in huis of werkt, indien noodzakelijk, samen met daarin gespecialiseerde bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.