Naamswijziging: Perfectbouw is voortaan Perfectkeur!
U heeft het misschien inmiddels al in de praktijk gemerkt? Perfectbouw BV heet voortaan Perfectkeur BV. Alhoewel we als Perfectbouw een goede naam hebben opgebouwd in onze markt, werden we in de praktijk toch nog vaak geconfronteerd met een verkeerd begrip van ons bedrijf door de naam Perfectbouw.

De naam Perfectbouw riep bij sommigen de associatie op met een bouwbedrijf.  Daar wij 100% onafhankelijk willen zijn hebben wij er juist voor gekozen om alleen een inspectiebedrijf te zijn en ons niet met uitvoerende werkzaamheden bezig te houden. Om deze verwarring te voorkomen is Perfectbouw BV dus voortaan Perfectkeur BV.

Meer info over Perfectkeur op onze website.

Volledig vernieuwde website Perfectkeur.nl

We hebben door de jaren heen een schat aan informatie opgebouwd op onze website. Echter de techniek en de lay-out van onze oude website was erg verouderd. Dit kwam de duidelijkheid en vindbaarheid van de beschikbare informatie niet ten goede.

Om die reden hebben we sinds enkele weken onze nieuwe website online. Dezelfde duidelijk informatie, maar nu overzichtelijker gerangschikt en beter vindbaar. Een nieuw jasje, met een betere onderverdeling van onze diensten!

Misschien heeft u nog suggesties of opmerkingen, laat het ons dan gerust weten via a.vanderheide@perfectkeur.nl.

Neem een kijkje op onze vernieuwde website www.perfectkeur.nl.

Vernieuwd bouwkundig rapport.

Het afgelopen jaar hebben wij heel hard gewerkt aan het verder verbeteren van onze inspectiemethode. Vanuit de ervaring van het inspecteren van duizenden woningen in de afgelopen jaren hebben we gezocht naar een nog betere manier om een woning in kaart te brengen.

Deze verbeterde manier van inspecteren heeft als resultaat dat er ook een geheel nieuwe bouwkundige rapportage is ontwikkeld. We hebben hierin een aantal vertrouwde elementen behouden, maar tegelijk ook gekozen voor een totaal andere duidelijkere weergave van de inspectieresultaten.

Voorbereid op de toekomst!

Met ons nieuwe bouwkundige rapport zijn we voorbereid op de toekomst. In 2011 is er een Nederlands Technische Afspraak (NTA) m.b.t. bouwtechnische keuringen ontwikkeld. Deze NTA8060 wordt nog verder doorontwikkeld naar een NEN norm (NEN8060). Perfectbouw is nauw bij de ontwikkeling van deze norm betrokken en zal u hierover blijven informeren. Deze norm is een afspraak waarin exact staat omschreven wat de minimale eisen zijn aan een bouwkundige keuring. Onze vernieuwde software en rapportage is hierop al voorbereid.

 Een voorbeeld van het nieuwe rapport vindt u op onze website.

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u misschien wel weet verstrekken wij al een aantal jaren ons ‘Perfect Businesspakket’ met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

Actie: U ontvangt tijdelijk 3 sets waterbespaarders gratis bij uw informatieaanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.