Volledig vernieuwde website PerfectKeur.nl

We hebben door de jaren heen een schat aan informatie opgebouwd op onze website. Echter de techniek en de lay-out van onze oude website was erg verouderd. Dit kwam de duidelijkheid en vindbaarheid van de beschikbare informatie niet ten goede.

Om die reden hebben we sinds enkele weken onze nieuwe website online. Dezelfde duidelijk informatie, maar nu overzichtelijker gerangschikt en beter vindbaar. Een nieuw jasje, met een betere onderverdeling van onze diensten!

Neem een kijkje op onze vernieuwde website www.perfectkeur.nl. Misschien heeft u nog suggesties of opmerkingen, laat het ons dan gerust weten via a.vanderheide@perfectkeur.nl.

Een nieuwe dienst Bouwkundig Consult.

Perfectkeur biedt u middel het bouwkundig consult een zeer betaalbare oplossing om bouwkundige expertise in te huren voor deskundig advies en beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen. Het bouwkundig consult is eigenlijk het raadplegen van een bouwkundige ter plaatse voor een specifiek bouwkundig probleem. Veelal wordt er gebruik van gemaakt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijk opleveren van verbouwingswerkzaamheden en vele andere bouwkundige problemen.

 Meer informatie over deze nieuwe dienst vindt u op onze nieuwe website

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u misschien wel weet verstrekken wij al een aantal jaren ons ‘Perfect Businesspakket’ met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

 Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

 Actie: U ontvangt tijdelijk 3 sets waterbespaarders gratis bij uw informatieaanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.