Extra drukte tijdens de zomerperiode.

De zomervakanties gaan bijna beginnen. Daarmee begint voor ons, als bouwkundig inspectiebureau, een behoorlijk drukke tijd. Hoewel onze capaciteit in deze periode iets minder is, in verband met vakanties, zien wij daarentegen deze maanden juist een toename van het aantal opdrachten.

Dit kan, in het uiterste geval, gevolgen hebben voor onze verwerkingstijden. Daar wij er normaal gesproken voor zorgdragen dat opdrachten binnen vier werkdagen kunnen worden uitgevoerd, kan dit tijdens de vakantieperiode enigszins oplopen.

Als u de drukte aan de telefoon wilt vermijden, kies er dan voor om uw opdrachten per email of via internet door te geven. U kunt deze mailen naar planning@perfectkeur.nl of invoeren via www.perfectkeur.nl/aanvraag.

Wij vragen bij voorbaat uw begrip voor eventuele ongemakken. Wij garanderen u dat wij er onzerzijds alles aan doen om onze hoogwaardige dienstverlening te handhaven.

Wij wensen u hierbij een heerlijke, zonnige en zorgeloze vakantie!

perfectkeur voortaan ook voor al uw asbestvraagstukken.
Sinds enige tijd zijn wij als bureau BRL SC540 gecertificeerd en daarmee bevoegd tot het uitvoeren van specifiek asbestonderzoek. De certificering is een langdurig traject geweest waarin er veel aandacht is besteed aan de bijscholing van het personeel en het integreren van kennis en processen om asbestonderzoek uit te mogen voeren vanuit onze organisatie.

perfectkeur heeft dit traject in gang gezet omdat wij vanuit de markt en met name ook vanuit de makelaardij nog al vaak de vraag kregen naar aanvullend asbestonderzoek. Ook in klantenquêtes is regelmatig aangegeven dat er behoefte is aan verder verdiepend onderzoek met betrekking tot asbest. Op asbestverdacht materiaal wordt nu in de keuringen niet specifiek gecontroleerd, omdat het conform de richtlijnen ook niet een daadwerkelijk bouwkundig probleem is. Het belang en risico van asbest is echter wel zodanig dat dit alle aandacht verdiend.  

Bij een bouwtechnische keuring, kunt u vanaf heden, voor een geringe meerprijs een specifieke asbestkeuring afnemen.

Meer informatie vindt u op www.perfectkeur.nl/asbest

Energiebesparingsadvies voor bijvoorbeeld uw eigen kantoor nu met 35% zomerkorting!
Nadat wij u in een vorige nieuwsbrief (klik hier) hebben geïnformeerd over de mogelijkheid om zakelijk vastgoed te laten voorzien van een energielabel en -advies, willen wij dit nog eens onder de aandacht brengen.

Nu de zomer is begonnen en de temperaturen niet direct aanleiding geven tot het opstoken van de CV is het wel een goed moment om voorruit te kijken naar de komende winter.

Vele makelaars hebben inmiddels interesse getoond in dit product. De eerste reacties vanuit de praktijk zijn positief, maar het vraagt nog wel een omslag van denken bij de bemiddelende partijen. Om deze omslag van denken te stimuleren geven wij tijdens de zomermaanden maar liefst 35% korting op een advies. Dit aanbod is alleen geldig wanneer u ons de opdracht verstrekt voor 01-09-2011.

Kijk voor informatie over zakelijk energieadvies ook eens op www.perfectkeur.nl/epa-u

Om een vrijblijvende offerte te ontvangen en te profiteren van 35% korting klikt u hier

 

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u mogelijk al weet verstrekken wij al een aantal jaren onze perfect businesspakketten met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays. Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket gratis en vrijblijvend aanvragen door hier te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.