Vakantietijd aangebroken !

Graag wensen we u via deze weg een ontspannende vakantieperiode toe. In enkele regio’s van Nederland is de vakantietijd inmiddels aangebroken. Over enkele weken zal ook de bouwvak beginnen.  Wij zullen tijdens de vakantie onze diensten gewoon continueren. Onze ervaring leert dat soms de verwerkingstijden en afspraaktermijnen licht oplopen. In ieder geval kunt u erop rekenen dat wij alles in het werk stellen om onze service te waarborgen.

Gratis informatiefolders voor uw klanten !

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u onze baliedisplay onder de aandacht te brengen.  De compacte, hanteerbare display bevat folders met informatie voor uw klanten, over bouwtechnische keuringen. Bij vele makelaars en tussenpersonen treft u de display inmiddels aan. Ook u voorzien wij graag, geheel kosteloos, van deze display. Als u hem nu aanvraagt heeft u hem morgen in huis.

Klik hier om de display direct aan te vragen of bel 0800 0900 200 (gratis).

 

Relatiegeschenk: Uw huis, onze hoofdzaak !

Wij waarderen onze klanten en investeren daarom graag in een duurzame relatie. Regelmatig geven wij, om die reden, een blijk van waardering aan onze relaties. Dit jaar kozen wij voor een handige strandtas die tevens te gebruiken is als opblaasbaar hoofdkussen. Heeft u nog geen exemplaar ontvangen, dan sturen wij die u graag alsnog kosteloos toe.

Klik hier om direct aan te vragen. NB: Reageer snel want OP=OP !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.