Vakantie

De vakantieperiode is zo goed als aangevangen. Op de valreep willen wij nog gebruik maken van de gelegenheid om u een prettige vakantieperiode toe te wensen.  Via dit bericht brengen wij u nog even kort op de hoogte brengen van de laatste en nieuwste ontwikkelingen.

 

Heeft u de balie display al ontvangen?

Sinds enkele weken is de balie display kosteloos leverbaar. Deze geeft nuttige informatie voor potentiële kopers. Klik hier om de display aan te vragen of bel 078-6849750. Wij sturen de display, inclusief folders, nog dezelfde dag per post naar u toe of een buitendienstmedewerker levert de display bij u af.

U bent toch op de hoogte van onze acties?

Steeds meer kantoren weten de weg naar perfectkeur te vinden. Sinds 1 april heeft perfectkeur het Perfect Business pakket gelanceerd, waarbij gespaard kan worden voor wokpunten. Elke keuring levert 1 wokpunt op. Bij 5 wokpunten verzorgt perfectkeur een wok arrangement voor 1 persoon. Hoe sneller u spaart… Heeft u interesse, neem dan contact met ons op ! De prijzen en mogelijkheden voor keuringen en commissie mogelijkheden kent voor u en uw klant zeer interessante mogelijkheden.

Met perfectkeur slaat u altijd raak !

Wij waarderen onze relaties. Of u nu veel of weinig zaken met perfectkeur gedaan heeft, dat maakt niet uit. In de toekomst kunnen wij wellicht veel voor u betekenen. Regelmatig geven wij een blijk van waardering, en doen dat deze keer weer door een beachbalset te verstrekken aan onze relaties. Heeft u nog geen exemplaar ontvangen, dan horen wij dat graag. Onze buitendienstmedewerker zal u spoedig bezoeken.

Bouwtechnische keuring inzichtelijk via uw website.

Bij perfectkeur kan elke keuring als rapport online worden geplaatst. Bij gebruik van het Perfect Business pakket is deze service gratis ! Door middel van een link op uw website bij de te verkopen woning kunnen klanten direct inzage krijgen in het bouwkundige rapport.

>> Kijk voor voorbeelden bij uw collega Kleinhout Makelaardij te Haarlem <<

Nieuwe website betonrot.

Betonrot is een veel besproken item en zorgt voor veel ongerustheid. Met name bij kwaaitaal en manta vloeren zijn er regelmatig gebreken. Meer weten? Kijk op www.betonrotonderzoek.nl

Tevreden klanten.

Dat de klanten, makelaars en vooral particulieren zeer te spreken zijn over de onderzoeken en rapportages van perfectkeur blijkt wel uit de zeer vele blijken van waardering. Wij blijven uiteraard ons best doen om onze service, rapportage en kwaliteit steeds verder te verbeteren. Heeft u op- of aanmerkingen en/of opbouwende kritiek, dan staan wij daar altijd voor open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.