Onze bureaukalenders, hoeveel exemplaren wilt u ontvangen!?

Zoals ieder jaar ontvangt u ook dit jaar weer onze leuke bureaukalender met grappige foto’s uit ons inspectieleven. De kalenders worden deze week naar u verzonden samen met een update van de stand van uw Perfectsaldo.

Wij sturen standaard twee kalenders per klant. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u het op prijs stelt om er meer te ontvangen! Wij sturen u graag meerdere exemplaren op! Kunt u misschien via de onderstaande link aangeven indien u meer exemplaren wenst te ontvangen.
Stuur mij meer dan 2 exemplaren van de bureaukalenders, klik hier.

Excuus: Provisienota’s niet verzonden.

De afgelopen weken blijkt dat, door een systeemfout, de provisienota’s niet zijn verzonden. Dit is inmiddels opgelost en de komende week ontvangt u deze alsnog!

Daarnaast hebben we direct een aanpassing doorgevoerd waardoor u de provisienota ook, zoals vanouds gebruikelijk, direct als bijlage bij de rapportage ontvangt.

Onze oprechte excuses voor het ongemak!

Sneller en eenvoudiger opdrachten ingeven, met alleen relatienummer.

Wilt u snel en eenvoudige opdrachten ingeven zonder in te loggen? Dat kan ook, we hebben op de inlogpagina een link toegevoegd als u het prettiger vindt om direct opdracht te geven zonder in te loggen met alleen uw relatienummer, klik hier.

Vindt u het wel prettiger om vanuit uw eigen omgeving opdrachten in te voeren, oude opdrachten en facturen terug te vinden, dat blijft uiteraard gewoon mogelijk! Klik hier om in te loggen in uw persoonlijke omgeving.

En uiteraard blijft het altijd mogelijk om uw opdrachten gewoon telefonisch door te geven op 078-6849750

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.