Een heel dynamisch 2012!
Wij willen u in deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar alle gezondheid en voorspoed toewensen in het pas begonnen jaar 2012. Opnieuw een spannend jaar voor onze branche. Veel maatregelen van de overheid worden dit jaar effectief of hangen boven de markt en veroorzaken twijfel. De onzekerheid duurt voort en de effecten zijn niet te voorspellen.

Wat Perfectbouw betreft wordt het een dynamisch jaar. De komende maanden zult u kennis maken met ons nieuwe bouwkundige rapport (zie volgend artikel). Tevens zullen wij onze naam wijzigen van Perfectbouw in Perfectkeur. Dit zal gepaard gaan met de lancering van onze vernieuwde website. Een van de belangrijkste verbeteringen met betrekking tot onze service aan u als relatie zal zijn dat u later dit jaar via de vernieuwde website in kan loggen in uw eigen klantaccount. Hier kunt u oude rapportages terugvinden, opdrachten geven, gegevens wijzigen of indien u dat wenst zelfs direct online uw eigen opdrachten inplannen.

Wat Perfectbouw betreft, in ieder geval, een heel dynamisch 2012.

 

Vernieuwd bouwkundig rapport.

Het afgelopen jaar hebben wij heel hard gewerkt aan het verder verbeteren van onze inspectiemethode. Vanuit de ervaring van het inspecteren van duizenden woningen in de afgelopen jaren hebben we gezocht naar een nog betere manier om een woning in kaart te brengen.

Deze verbeterde manier van inspecteren heeft als resultaat dat er ook een geheel nieuwe bouwkundige rapportage is ontwikkeld. We hebben hierin een aantal vertrouwde elementen behouden, maar tegelijk ook gekozen voor een totaal andere duidelijkere weergave van de inspectieresultaten.

Voorbereid op de toekomst!

Met ons nieuwe bouwkundige rapport zijn we voorbereid op de toekomst. In 2011 is er een Nederlands Technische Afspraak (NTA) m.b.t. bouwtechnische keuringen ontwikkeld. Deze NTA8060 wordt nog verder doorontwikkeld naar een NEN norm (NEN8060). Perfectbouw is nauw bij de ontwikkeling van deze norm betrokken en zal u hierover blijven informeren. Deze norm is een afspraak waarin exact staat omschreven wat de minimale eisen zijn aan een bouwkundige keuring. Onze vernieuwde software en rapportage is hierop al voorbereid.

Een voorbeeld van het nieuwe rapport vindt u op onze website.

Een nieuw onderkomen!
Het jaar 2012 is voor ons extra dynamisch, omdat wij medio dit jaar hopen te verhuizen naar een nieuw onderkomen. Dit nieuwe pand biedt meer mogelijkheden voor verdere uitbreiding en optimalisering van onze dienstverlening.

Het nieuwe pand wordt de komende maanden verbouwd en grondig verduurzaamd, wat een extra uitdaging is omdat het een rijksmonument betreft.

 

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u misschien wel weet verstrekken wij al een aantal jaren ons ‘Perfect Businesspakket’ met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

Actie: U ontvangt tijdelijk 3 sets waterbespaarders gratis bij uw informatieaanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.