Energieadvies, subsidiebudget onverwacht uitgeput.

Zeer onverwacht is op 19-11-2010 het beschikbare budget uitgeput. Binnen twee dagen ging de nog beschikbare subsidie van 65%, waar reeds 1,5 jaar over was gedaan, naar 100% en dat binnen 1 dag. Naar inmiddels blijkt heeft de overheid gekozen voor een bepaalde bevoordelingen richting gemeentes en belangenverenigingen. Deze hebben een reservering mogen doen voor het aantal adviezen wat ze nog in het vooruitzicht dachten te hebben. Helaas is hier geen aankondiging van gedaan naar andere betrokken partijen. Voor perfectkeur betekend dit een behoorlijk drastische wijziging. Per week voerden we in 2011 tussen de 400 en 600 maatwerkadviezen uit.

Mogelijk dat enkele van uw cliënten, door deze zeer onvoorziene maatregel, een afwijzing zullen ontvangen op hun subsidieaanvraag. U kunt dan contact met ons opnemen om de verder afhandeling te regelen.

Kerstdagen en Jaarwisseling!
We hebben met buitengewoon veel plezier de afgelopen maanden voor uw

De drukte met de feestdagen, kan gevolgen hebben voor onze verwerkingstijden. Daar we er normaliter voor zorgdragen dat opdrachten binnen vier werkdagen kunnen worden uitgevoerd, kan dit tijdens deze periode enigszins oplopen.

Als u de drukte aan de telefoon wilt vermijden, kies er dan voor om uw opdrachten per email of via internet door te geven. U kunt deze mailen naar planning@perfectkeur.nl of invoeren via www.perfectkeur.nl/aanvraag.

Wij vragen bij voorbaat uw begrip voor eventuele ongemakken. Wij garanderen u dat wij er onzerzijds alles aan doen om onze hoogwaardige dienstverlening te handhaven.

Wij wensen u hierbij hele goede kerstdagen en een fijne jaarwisseling!

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u mogelijk al weet verstrekken wij al een aantal jaren onze perfect businesspakketten met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.