Niet bereikbare dagen december 2007.

Buiten de kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn de kantoren van perfectkeur tevens gesloten op maandag 24 december en maandag 31 december. Vanaf woensdag 2 januari zijn wij weer bereikbaar.

Wij wensen u goede feestdagen, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2008. Hopende op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

Hartelijk dank voor uw opdrachten en vertrouwen het afgelopen jaar.

Energielabel en bouwtechnische keuringen

perfectkeur staat ook in 2008 voor u klaar voor uitvoeringen van bouwtechnische keuringen en energielabels. Met een duidelijke strategie en vaste prijs voor woningen tot 800 m3 is perfectkeur ook uw partner voor de energielabels. Met de service en kwaliteit zoals u deze gewend bent zullen wij deze ook in 2008 voortzetten en waar nodig nog verder verbeteren.

perfectkeur is niet alleen gecertificeerd voor het opstellen van energielabels maar ook voor het uitvoeren van maatwerkadviezen.

perfectkeur naar Tanzania, wilt u sponsor zijn?


Op verzoek van Cordaid (www.cordaid.nl) zal perfectkeur twee van haar inspecteurs gedurende week 8/9 in 2008 pro Deo beschikbaar stellen voor inspectie van diverse projecten welke door subsidie van genoemde stichting worden gebouwd in Tanzania.

 

Voor deze kostbare reis zijn wij op zoek naar sponsors. Meer informatie (klik hier) volgt in de eerste week van januari 2008. Via nieuwsbrieven en de website van perfectkeur alsmede Cordaid zullen persberichten worden uitgegeven en verslag worden gedaan van de reis.

De sponsorlijst zal in al onze publicaties worden gebruikt. Wij hopen op uw medewerking en zien uit naar uw bijdrage op rekening 66.22.92.782 van perfectkeur BV onder vermelding van Sponsoring Tanzania.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.