Perfectkeur brengt u het laatste nieuws, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn!

Asbestconsult: nieuw, snel, eenvoudig en betaalbaar.

Asbest en asbesthoudende materialen staan in toenemende belangstelling van kopers en bewoners van bestaande woningen. De bewustwording van het risico van asbest groeit en kopers willen steeds meer zekerheid. Wij bieden woningkopers een interessante nieuwe dienst het Asbestconsult. Voor slechts € 195,- incl. BTW voeren we een consult uit, op een asbestverdacht materiaal of in een asbestverdachte omgeving. In deze prijs is inbegrepen het nemen van 2 monsters indien dit nodig is. In combinatie met een bouwkundig onderzoek zijn de kosten voor het consult € 125,- incl BTW.
Lees meer

Perfectkeur sponsor van WarChild.

Perfectkeur geeft als sponsor van WarChild kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst. Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrij van oorlog. Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het erg belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom heeft Perfectkeur gekozen voor het sponsoren van WarChild.
Lees meer

Onze klanten… die weten het!

Wij vragen onze zakelijk en particuliere klanten al 8 jaar, na afname van één van onze diensten, naar hun ervaring met onze producten en diensten. Dit doen wij om continu scherp te blijven en te zorgen dat onze dienstverlening optimaal blijft. De focus op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening, is één van de kernfactoren die er voor zorgen dat wij al meer dan 10 jaar een stabiele sterke factor in de markt zijn. Meer dan 98% van alle afnemers beoordeelt onze diensten goed tot uitstekend…
Lees meer

Stijging van woning-verkopen zet door!

Enkele maanden geleden voorspelde we, in deze nieuwsbrief, dat de woningmarkt zou gaan aantrekken. Perfectkeur merkt inmiddels, als geen ander, dat de woningverkopen afgelopen maanden voortdurend toenemen. Met name de regio Amsterdam trekt fors aan. Dit leidt tot grote drukte op onze planning. We hebben inmiddels al weer drie nieuwe inspecteurs mogen aantrekken. Deze worden nu grondig ingewerkt om u van dienst te kunnen zijn!
Contact

Vrijdag 11 en 18 april wijziging openingstijden

Aanstaande vrijdag 11 april 2014 zijn we, in verband met een personeelsuitje, vanaf 16:00 niet meer telefonisch bereikbaar. Ook op Goede Vrijdag 18-4 zullen wij vanaf 16.00 uur gesloten zijn. We hopen dat het u geen overlast oplevert en danken u alvast voor uw begrip!
Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.