Perfectkeur brengt u het laatste nieuws, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn!

Home Inspection!?

Introductie van een Engelstalige bouwkundige rapportage.

Sinds enkele weken bieden wij de mogelijkheid om ons bouwkundige rapport als Engelstalige versie aan te vragen. Wij zien al enkele jaren een groei in het aantal aanvragen voor deze dienst en hebben daarom het afgelopen half jaar een Engelstalige versie van ons bouwkundig rapport ontwikkeld. Met dank aan een van onze inspecteurs die een aantal jaren in Ierland heeft gewoond is er een betrouwbare en nauwkeurige vertaling gemaakt.

Daar slechts enkele van onze inspecteurs voldoende beheersing van de Engelse taal hebben om op deze specifieke dienst te kunnen worden ingezet, rekenen we een kleine toeslag. Een nieuwe mogelijkheid om uw klanten nog beter van dienst te zijn!
>Lees meer

Asbest: Problemen en Kansen.

De afgelopen maanden zien we dat de onrust over asbest en asbesthoudende materialen in gebouwde omgeving behoorlijk is toegenomen. De bewustwording van het risico van asbest is toegenomen en kopers willen meer zekerheid.

Wij bieden woningkopers, die daar behoefte aan hebben, een interessante extra optie om voor slechts € 59,- incl. BTW direct een asbestinspectie te laten uitvoeren tijden het bouwkundig onderzoek. Daarnaast voeren wij ook asbestinventarisatie type A en B uit bij woningen en utiliteitsgebouwen.

Komt u in een situatie terecht waar asbest een rol speelt, laat u dan altijd door een gecertificeerd bedrijf adviseren. Hiermee voorkomt u onnodige kosten en wij zijn in staat om los van alle emotie, een zakelijk en professioneel advies te geven. Goedbedoeld maar onvoldoende vakbekwaam advies kan het probleem nog groter maken
Lees meer

Volgt u ons al via Social Media?

Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten, vandaar dat we ook al enkele jaren zeer actief zijn op social media platforms.

We delen via deze kanalen informatie, nieuws uit de branche en leuke voorvallen uit het ‘inspectieleven’.

Ook zien we via deze kanalen graag uw ervaringen met onze diensten en mogelijke suggesties voor de verdere verbetering van onze dienstverlening.

Daarnaast kunt u via deze kanalen ook bouwkundige vragen en problemen voorleggen aan de deskundigen van onze bouwkundige helpdesk.

We hopen u snel te mogen ‘ontmoeten’ op een van de sociale media platforms!
Lees meer

Copyright © 2013 Perfectkeur BV, Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.