In weer en wind, door storm en regen!

Als bouwkundige inspecteur heb je het niet altijd voor het kiezen. Je moet er elke dag op uit. Weer of geen weer. Soms is dat wel even doorzetten.

Meestal heeft het weer niet zoveel invloed op de inspectiemogelijkheden bij een woning. Soms is het weer zelfs in het voordeel, omdat je daardoor dingen ziet die je anders misschien over het hoofd zou hebben kunnen zien. Een lekkage is nu eenmaal eenvoudiger vast te stellen tijdens een flinke regenbui dan op het moment dat het al een week of drie schitterend zonnig en droog weer is.

Maar weer of geen weer, je kunt altijd van het weer genieten. Zomer, winter, herfst, voorjaar het heeft allemaal zo zijn eigen charme. En soms wordt je verrast met wel een heel bijzonder weerbeeld zoals op deze foto.

Een lucht die is geladen van de komende storm. Een prachtig wolkenpatroon. Het voelt wel een beetje dubbel want voor je gevoel zit je op 2 minuten van een on-Hollandse tornado. Maar dan gelukkig wel net de ruimte om op de oprit even snel een fotootje te schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.