Huis keuren

Deze bouwtechnokeuring is aan te bevelen bij aan of verkoop van uw woning, het uiteindelijke rapport is tevens geschikt en voldoet aan de eisen die gesteld zijn t.b.v. de Nationale Hypotheek Garantie. De keuring van uw huis wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundige, de rapportage is helder en in begrijpelijke taal geschreven, wordt in full color uitgeprint en in drievoud verzonden. Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden is er een keuringslijst opgesteld.

Tijdens het keuren van uw huis wordt, bij voorkeur in uw aanwezigheid, door de inspecteur deze lijst afgewerkt. Op basis van deze inspectie wordt een keuringsrapport opgemaakt. Dit rapport geeft inzicht in de technische en onderhoudsstaat van een woning en is tevens voorzien van een globale kostenraming, met daarop de direct noodzakelijke, termijn en verbeter kosten van de zaken die niet acceptabel zijn.

Hiermee heeft u direct een wapen in handen om te onderhandelen of om uw beslissing te overdenken. U koopt immers niet elke dag een huis. Dit keuringsrapport is vanzelf een statusopname, en geeft dus geen garantie voor de toekomst. Met behulp van deze keuring worden zichtbare en evt. verborgen gebreken aan het licht gebracht.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.