Opdrachten inplannen, rapportages en facturen in uw eigen beveiligde online omgeving.

Perfectkeur blijft innoveren. Om u optimaal van dienst te zijn hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan de verbetering van ons planningsysteem. Dit heeft geresulteerd in een innovatief systeem wat u als klant veel gemak kan bieden.

U kunt voortaan inloggen via onze website, waar u realtime uw opdrachthistorie, rapportages en facturen kan inzien. Daarnaast kunt u hier opdrachten invoeren en deze, indien u dat wenst, direct zelf inplannen!

Opdrachthistorie:

U kunt realtime, 24 uur per dag, de status van uw opdrachten en opdrachthistorie online terugvinden. Heel overzichtelijk bieden wij u de mogelijkheid om rapportages en facturen van reeds uitgevoerde opdrachten terug te vinden.

Opdrachten invoeren:

U kunt nu online realtime, 24 uur per dag, uw opdrachten of opdrachten die via u verlopen invoeren. Vanuit uw eigen omgeving, kunt u op het moment dat het u goed uitkomt de opdracht ingeven. Wij weten dan de de opdracht aan u gekoppeld

Zelf online inplannen:

Wilt u zelf met uw klant afstemmen wanneer de keuring plaatsvindt? Dat kan vanaf heden. U voert de opdracht in en kiest voor de optie om de opdracht direct in te plannen. U krijgt dan een tiental suggesties voor de eerst komende planningsdata en tijd. U maakt de keuze die u het beste uitkomt. De opdracht staat dan direct in onze planning.

Nieuwe innovatie, zelfde service:

Uiteraard veranderen wij niets aan onze service of bereikbaarheid. Wij hebben deze nieuwe mogelijkheden gemaakt voor de klanten die daar behoefte aan hebben. Wanneer u liever telefonisch
078-6849750 of
per email uw opdrachten wilt geven, is dat uiteraard gewoon mogelijk!

Hoe kan ik inloggen?

Op onze website vindt u voortaan in de hoofdnavigatie een duidelijk optie ‘inloggen‘. Hier vindt u verder uitgelegd hoe u de eerste keer kunt inloggen.

Snel en eenvoudig opdrachten ingeven, zonder in te loggen.

Wilt u snel en eenvoudige opdrachten ingeven zonder in te loggen? Dat kan ook, we hebben op de inlogpagina een link toegevoegd als u het prettiger vindt om direct opdracht te geven zonder in te loggen met alleen uw relatienummer,
klik hier.

Vindt u het wel prettiger om vanuit uw eigen omgeving opdrachten in te voeren, oude opdrachten en facturen terug te vinden, dat blijft uiteraard gewoon mogelijk!
Klik hier om in te loggen in uw persoonlijke omgeving.

Of gewoon een belletje!

En uiteraard blijft het altijd mogelijk om uw opdrachten gewoon telefonisch door te geven op 078-6849750.

Inloggen

Vraag hier een zakelijk infopakket aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.