Overheid stimuleert de sanering van asbestdaken in agrarische sector met subsidie!

De overheid heeft een bedrag van 20 miljoen euro vrijgemaakt om asbestplaten van boerderijdaken te verwijderen. Deze subsidie loopt samen met een maatregelen om verduurzaming te bewerken. De subsidie wordt namelijk verstrekt op voorwaarde dat het nieuwe dak zonnepanelen bevat.

Perfectkeur is heeft kennis van beide disciplines. Al meer dan 7 jaar adviseren wij op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing voor vastgoed en gebouwen ook in de agrarische sector. Daarnaast zijn we een erkend en gecertificeerd asbest-inspectiebureau.

Wij maken een plan op maat voor uw onderneming en kunnen u begeleidden bij de totale sanering van asbest, de subsidieaanvraag en het aanbrengen van de zonnepanelen.

Vooraf maken wij een rapport waarin zowel de kosten van het verwijderen van de asbest, het aanbrengen van een nieuw dak en de doorrekening van de subsidie zijn meegenomen. Tevens krijgt u inzicht in de kosten en opbrengsten van de zonnepanelen en eventuele ander interessante energiebesparende maatregelen.

Neem contact met ons op op 0800-0900200 (gratis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.